Divoké kone - Hana a Adam

Divoké kone budú o láske: Zoznámte sa s ústrednou dvojicou seriálu!

Adam a Hana nebudú typickou seriálovou dvojicou.

Seriál Divoké kone z pera kreatívnej producentky Danice Halákovej bude najvýpravnejším, najslovenskejším seriálom, aký doposiaľ uviedla televízia JOJ. Čakajú na vás úžasné cinematické zábery, veľkolepá výprava, nádherná slovenská príroda aj kaskadérske kúsky spojené s koňmi, no najpodstatnejšou zložkou seriálu je stále silný príbeh. Jeho ústrednými postavami sú Adam a Hana. On je pilot, ľahkovážny dedič statku, ktorý si chce užívať život, ona je mladá kaskadérka, ktorá má silný vzťah k zvieratám (predovšetkým ku koňom) a chce študovať veterinu. Na prvý pohľad dvaja krásni mladí ľudia tvoria typický seriálový pár. No prizrite sa bližšie a zistíte, že tomu tak vonkoncom nie je.

Hana Kopecká (Monika Šagátová) je študentka veteriny a kaskadérka na koňoch. Od malička sa vďaka svojej babke venuje zvieratám, predovšetkým koňom. Nielen ako jazdkyňa, ale aj ako liečiteľka a alternatívna terapeutka. Vášnivá, neskrotná, no vždy priama a spravodlivá. V kaskadérskej skupine je odhodlaná zarobiť si dostatočne vysoký finančný obnos, aby si mohla zaplatiť štúdium na prestížnej hipologickej škole v Anglicku. Pôsobí na mužov tak, že potrebuje ich ochranu, no v k skutočnosti je absolútne samostatná. Nie je to žiadna krehká kvetinka a svoju samostatnosť si chráni. Vďaka stretnutiu s Adamom sa však všetko mení.

Adam Závodský (Ján Dobrík) je miluje stroje. Je letec, pilot komerčných letov. V príbehu sa zjavuje v okamihu, kedy potrebuje zachrániť krk. Letuška, príležitostná známosť, s ktorou spal a pil noc predtým, ho vydiera. Ak bude vypovedať proti nemu, Adam príde o leteckú licenciu. Aby zachránil svoj sen – lietať a udržať si nezáväzný životný štandard, je ochotný zradiť otca a pristať na ponuku starého otca Osvalda. Čoskoro však pochopí, že za jeho chyby budú musieť platiť iný. Adam je ľahkovážny muž, ktorý myslí predovšetkým na seba. Jeho hlavným cieľom je užívať si. V deji dozrieva a mení sa na zodpovedného muža.

Divoké kone už čoskoro na JOJke!