Ján Dobrík - 1.úloha

Dnes skúsený profesionál, kedysi „ucho“ a „zelenáč“: Takto Dobrík vyzeral na začiatku kariéry

Spoznávate populárneho herca?

Rok 2015 je v živote herca Janka Dobríka pravdepodobne jeden z tých najvýznamnejších – nielenže od januára žiari v hlavnej úlohe seriálu televízie JOJ, Divoké kone, okrem toho na začiatku roka dovŕšil jubileum – 9. januára oslávil 30 rokov a prednedávnom sa oženil s priateľkou Lenkou, s ktorou vychovávajú spoločnú dcéru. Absolvent VŠMÚ je súčasťou slovenského šoubiznisu už nejaký ten rok. Pred seriálom Divoké kone sa objavil v ďalších projektoch televízie ako Dr. Ema, Vdova, Aféry. Hral tiež v seriáloch ako Klan – V dobrom aj v zlom, Nevinní, Odsúdené alebo Prvé oddelenie. Pred kameru sa prvýkrát postavil v roku 2008, čiže presne pred 7 rokmi ako 23 ročný. My vám ponúkame fotografiu zachytávajúcu Jána Dobríka práve v tomto období:

Spoznávate mladého fešáka, z ktorého vyrástol sexsymbol? Janko je skutočne muž mnohých tvárí, o rok neskôr sa objavil v seriáli Panelák - pozrite si, ako vyzeral po boku hereckej kolegyne Mirky Partlovej!

Nezabudnite, že budúci týždeň vysielame posledné epizódy prvej série Divokých koní! Sledujte TV JOJ v utorok a vo štvrtok o 20:30!