Definitívny koniec veľkej lásky? Šušo žiada Mery, aby sa k nemu vrátila...

...ona váha nad prácou v zahraničí.

Zdalo sa, že našli lásku, ale ako to býva, odtiaľ to žiaľ šlo ako dole kopcom – ŠušoMiško našli u Mery útočisko, keď nemali kde bývať, ona k nemu nasťahovala sestru, keď Danku vyhodil otec z domu. Boli si navzájom oporou a zahorela medzi nimi dokonca aj vášeň. Mery je však dobrá žena a keď videla Adelu spolu so Šušom počas ich návštevy na psychiatrii, mala pocit, že robí chybu, keď Miškovi berie mamu a oberá ich o šancu na rodinu. Rozhodla sa stiahnuť, dokonca Šuša opustila.

Ten to nevzal ako chlap, nechal ju odísť. Všetci, vrátane jeho syna, mu to vyčítajú. Rozhodne sa zabojovať a požiada Mery o druhú šancu. Ona však má pred očami pracovnú ponuku v zahraničí, ktorá sa tak ľahko neodmieta. Ako sa nakoniec rozhodne? Dá šancu láske, alebo definitívne zvrie pred Šušom a mužmi dvere?

Tereza sa stretáva zoči-voči s vrahom svojej rodiny. Prezradí Albertovi pravdu a Albert sa rozhodne, že zločin pomstí so zbraňou v ruke. Je odhodlaný osobne pomstiť rodinu HolzmannovcovSledujte Divoké kone už dnes o 20:30 na JOJke, do konca série zostávajú dve epizódy!