Nakrúcanie upútaviek 2. séria 1

Osvald varuje Simonu pred Dubáňom: Prečo sa mu nepáči milenec jeho vnučky?

Ona ho nechce počúvať...

Bol to zradca, z ktorého sa stal záchranca a dokonalý milenec. Simona po odlúčení od Karola Kozáka našla lásku v nečakanom náručí iného muža – niekdajšieho rodinného právnika Dubáňa, ktorý spolupracoval s jej dedkom na špinavých a nelegálnych praktikách. Keď Osvald zbadá svoju vnučku s milencom na romantickej prechádzke pri jazere, je v šoku. Rozhodne sa stretnúť so Simonou a varuje ju pred Dubáňom. Ona ho však nepočúva. Robí chybu?

Mery nachytá Šuša s Adelou. Mery sa Hane prizná, že ju Šušo sklamal na plnej čiare. Najradšej by sním skončila. Šušo vyhľadá Mery, no ona sa s ním nechce baviť. Adela je s výsledkom svojej intrigy spokojná, plány jej vyšli.

Filip nedokáže myslieť na nič iné než na Vikinu. Vikina sa zoznámi s Biankou. Chce z nej vytiahnuť čo najviac informácií o Filipovi. Filip chce od Adama radu, ako na baby. Nemá však odvahu pozvať Vikinu na rande. Adam pozve Miriam lietať s ním. Ona kvôli tomu oklame filmový štáb. Ako to dopadne? Sledujte Divoké kone v dvoch epizódach za sebou dnes o 20:35 na JOJke!