divoké kone - šušu mery lukáš

Šušo zistil pravdu o Lukášovi: Toto sa Mery páčiť nebude! Ktorému mužovi uverí?

Poslušný úradník bojuje o svoju lásku.

Šušo podozrieval Lukáša z nečistých úmyslov a rozhodol sa, že si svojho konkurenta respektíve doslova soka v láske preverí. To, čo sa mu podarilo zistiť, zaskočilo aj jeho samého. Je mu jasné, že Mery zo zlých správ nebude nadšená a rozhodne sa, že ju musí varovať. Ona však vôbec nezareaguje podľa jeho predstáv. Myslí si, že Šušo chce Lukáša zámerne očierniť a rozhodne sa, že bude radšej veriť svojej starej láske ako Šušorenému.

Marta chce vedieť, prečo jej  Imro nedá raz a navždy pokoj. Imro sa oháňa čisto zoznamovacím úmyslom, no Marta to rieši náhlym útekom. Našťastie ju zastaví Zuzka. Imro sa však bojí, že si to s Martou už nebude mať šancu vysvetliť. Marta sa postupne odfučí a s Imrom si všetko vysvetlia. Marta potrebuje vedieť, prečo jej Imro vtedy volal.

Karol presviedča všetkých, že Osvald naozaj zmizol. Simona si myslí, že Karol sa len snaží votrieť naspäť do rodiny.  Hana si spája Osvaldove zmiznutie so zjavením Borisa. Karol je tiež presvedčený, že je na tom niečo podozrivé. Dubáň utešuje Simonu, Osvald sa určite vráti. Simona zistí, že Filip vie plávať. Filip prizná, že ho to naučil Karol a obhajuje ho pred ňou.

Malý Džon sa príde Lenke ospravedlniť. No je to práve Veľký Džon s ktorým sa potrebuje zmieriť najviac. Podarí sa im to? Sledujte Divoké kone v dvoch epizódach za sebou už dnes o 20:35 na JOJke!