Rok Koňa - promo

Najpríťažlivejší slovenský seriál: ROK KOŇA bude veľkolepý v každom ohľade

Prinášame vám prvé zábery z nakrúcania novinky z dielne Danice Halákovej!

Veľkolepý príbeh. Silná myšlienka. Panenská príroda. Zvuk kopýt najušľachtilejších tvorov vôbec. Nevídaná autenticita. Originálne obsadenie známych tvárí, ale i množstvo nových nádejných hereckých hviezd. Aj to už čoskoro prinesie seriálová novinka televízie JOJ, ktorej výroba sa už začala. Prichádza Rok koňa.

Novopripravovaný seriál  známej kreatívnej producentky Danice Halákovej vzniká pod taktovkou skúseného režiséra Braňa Mišíka má ambíciu stať sa vizuálne najpríťažlivejším pôvodným slovenským seriálom na trhu. Jeden z realizačne najvýpravnejších projektov v našich končinách má tak tendenciu byť stelesnením presne toho, čo nám tu tak nekonečne chýba. Príbeh, ktorému sa nedá neuveriť. Dieru na trhu v rámci hranej tvorby zapláta autenticita, prirodzenosť hereckých výkonov a jazdecké scény v spolupráci s kaskadérmi, ktoré vám doslova vezmú dych.

Prvá klapka padla len pred pár týždňami a my vám v týchto chvíľach prinášame exkluzívne prvé fotografie z natáčania. Pozrite si vôbec prvé zábery zhotovené v prostredí dychvyrážajúcej slovenskej prírody.