Exkluzívne informácie o Roku Koňa: Prezradíme vám všetko o novom seriáli!

Pozrite si prvý zostrih z nakrúcania!

Prvá klapka nového seriálu televízie JOJ padla len pred niekoľkými týždňami a už sa internetom šíria prvé informácie o deji aj hereckom obsadení. Rok koňa, autorský projekt známej kreatívnej producentky Danice Halákovej, vás zavedie na romantický slovenský vidiek. Príbeh však nebude iba o romantickej láske, ale aj o skutočnej dráme, silných zápletkách a dobrodružstve. Tešiť sa môžete na známych hercov, ale aj nové herecké tváre, ktoré si určite obľúbite.

Pôjde o skutočne originálny projekt, na ktorom pracujú samí profesionáli a využívame dokonca aj hereckých kaskadérov. Preto na vás čakajú zábery, aké by ste našli len v projektoch svetového formátu. Fanúšikovia koní si prídu na svoje, ušlachtilé zvieratá zohrajú v deji dôležitú úlohu a práve kone budú veľkou súčasťou kaskadérskych kúskov. 

V seriáli sa objavia viaceré tváre, ktoré poznáte z iných projektov televízie, ako napríklad Ján Dobrík alebo Juraj Ďuriš a Marko Igonda, no ako sme už spomínali, priestor dostane nová tvár: mladučká a krásna herečka s iskrou, Monika Šagátová. Viac o nej aj o projekte vám prezradíme už čoskoro, pozrite si prvé VIDEO z nakrúcania!

Tu nájdete prvé fotografie z výroby seriálu Rok koňa!