Podľa čoho sa vyberali páry do novej šou Dom snov? TIETO kritériá boli najdôležitejšie!

Nová rodinná šou Dom snov bude meniť životy niekoľkých zamilovaných párov naprieč celým Slovenskom. Tie na televíznych obrazovkách už od 22. septembra zabojujú o svoje vysnívané vlastné bývanie. Na základe čoho sa vyberali zaľúbenci, ktorí si vyhrnú rukávy a „pobijú“ sa o dom snov?

Nápad na vznik novej šou Dom snov prišiel v decembri minulého roku po poslednej adventnej epizóde obľúbenej relácie V siedmom nebi. Tá mala veľký divácky úspech a množstvo pozitívnych ohlasov. „Bezprostredným impulzom bol úspech príbehu V siedmom nebi, v ktorom Miťo Stano, človek z Bauholdingu, venoval dom pani na Kysuciach, ktorá mala nešťastie v živote. Malo to obrovský úspech a malo to vnútornú energiu. Vtedy sme si s Vilom povedali, že toto môže byť základ na to, aby sme skúsili priniesť na trh nový zábavný entertainment program, kde nestratíme súvislosť so svojimi koreňmi,“ vysvetlil producent Domu snov Peter ñez.

Keďže kompletne zariadený dom s vlastným pozemkom je naozaj rozprávkovou výhrou a páru, ktorý ho získa, to od základov zmení život, tvorcovia vyberali zaľúbencov do šou naozaj bedlivo. Každý z dvanástich párov, ktoré v Dome snov uvidíte, si totiž hlavnú výhru naozaj zaslúži. Čo sa týka príbehov, je to mix. Sú tam príbehy, ktoré by sa uživili aj V siedmom nebi. Ale sú tam príbehy, kde proste sú to len dvaja mladí ľudia, ktorí sa ľúbia a sú odhodlaní ísť do vzťahu a niečo ako vlastný rodinný dom je pre nich čistá chiméra. Podstatné pre nás bolo, aby si televízny divák mohol povedať v každom okamihu, že: Tomuto to doprajem! Buď osobnou charizmou, príbehom, nastavením...že im doprajete. Že si nepoviete: Ježišmária, títo si to nezaslúžia. Ale naopak: Som šťastný, že to dostal ten človek. Takže, to bolo kritérium. Dúfam, že sme trafili dobre,“ dodal producent.

Sledujte novú šou Dom snov už od 22. septembra o 20:35 na JOJke!