Zakázaná láska Johna a Alžbety: O svoj vzťah museli s rodičmi bojovať dlhé štyri roky!

O Dom snov sa v obci Veľká Ida v okrese Košice-okolie popasujú aj sympatickí zaľúbenci Alžbeta a John. Ako sa im bude dariť, uvidia diváci už v stredu na Jojke, no isté je, že vo svojich životoch už doposiaľ poriadne zabojovali. Napokon, aj svoju lásku si museli „vybojovať“.

Alžbeta a John sa zoznámili pred siedmimi rokmi na narodeninovej oslave v talianskej reštaurácii v Anglicku. Veselá tmavovláska tam pracovala ako čašníčka a Johna tam pozval jej kolega. „Tam sme sa spoznali a odvtedy som sa ho už nezbavila. Chvalabohu,“ zaspomínala si Alžbetka. Zaľúbil som sa do nej na prvý pohľad. Povedal som jej to už po pár dňoch. Keď som ju prvý raz zbadal, hneď som chcel vedieť, kto to je. Srdce sa mi rozbúchalo a bol som z nej hotový,“ prezradil John so zaľúbeným úsmevom. Pravdou ale je, že hoci si obaja padli do oka a chceli byť spolu, nemali na ružiach ustlané. „Poznáme sa 7 rokov a za tento čas sme sa párkrát rozišli. Pre nás to nič neznamená, proste sme spolu 7 rokov, ale viac času sme strávili od seba ako spolu,“ povedala tajomne.

Hlavnou prekážkou v ich vzťahu boli Alžbetini rodičia. Tí dcére nechceli dovoliť, aby žila s podstatne starším partnerom, ktorý je navyše cudzinec. John totiž pochádza z Portugalska. „Štyri roky sme bojovali o to, aby sme mohli byť spolu. Myslím si, že to je dosť dlhá doba. Rodičom to ale nevyčítam. Som ich dcéra a chcú pre mňa to najlepšie. John je cudzinec, je o 11 rokov starší ako som ja...tam nejde ani o predsudky, ale o strach, či je to správny partner pre mňa. Či si nezničím život a tak,“ vysvetlila Alžbeta. Johnovi však na milovanej žene tak záležalo, že sa nevzdal. Snažil sa presvedčiť jej rodičov, že práve on je pre ňu ten pravý. A napokon sa mu to podarilo! John ich presvedčil. Ukázal im, že ma miluje, že mu na mne záleží a je ochotný urobiť čokoľvek, aby bol so mnou. On si to vybojoval,“ zhodnotila s úsmevom.

Dom snov - Alžbeta a John Zdroj: TV JOJ

​Keďže zaľúbenci sa aj kvôli pandémii i Brexitu chceli natrvalo usídliť na Slovensku, šou Dom snov brali ako skvelú príležitosť získať vlastné bývanie. A tak sa do šou prihlásili. Kvôli účinkovaniu dokonca v Anglicku všetko zanechali a posledné úspory minuli na cestu a na PCR testy. „Tá výhra by naozaj padla vhod, lebo máme len auto, na ktorom sme prišli,“ dodali so smiechom. Ako sa im bude v šou dariť? Vyplatí sa im, že všetko zanechali a prišli na Slovensko?

Sledujte šou Dom snov z Veľkej Idy už v stredu po Nemocnici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Dom snov