Dom snov - víťazi

Výhry sú v správnych rukách: TOTO sú páry, ktorým šou Dom snov radikálne zmenila životy!

Šou Dom snov sa v utorok večer skončila výhrou Veroniky a Rada, ktorí vo finále zvíťazili a stali sa tak hrdými majiteľmi domu na Medových Lúkach v Novej Dubnici. Dovedna sme rozdali tri domy trom párom z troch rôznych lokalít. Hoci každý bol iný, spája ich dôležitá vec – všetci zaľúbenci si výhru naozaj zaslúžili a kľúče tak skončili v správnych rukách!

Historicky prvými víťazmi v šou Dom snov sa stali manželia Kristína a Milan z Bratislavy, ktorí získali nehnuteľnosť v obci Veľký Grob. Ja si to ešte stále úplne neuvedomujem. Podľa mňa až na druhý deň z toho budem úplne hotový. Som aj teraz, ale na druhý deň si poviem, že som vyhral dom. Sme v šoku, by som povedal,“ zhodnotil Milan krátko po finále. Obaja si toho v živote veľa vytrpeli, museli sa často uskromňovať a vziať si hypotéku na bývanie nebolo v ich silách. Účinkovanie v šou tak ich život zmenila od základov.

Druhý Dom snov vyhrali Alžbetka a John, ktorí v šou videli príležitosť na to, aby mohli začať svoj život na Slovensku. Zaľúbenci sa totiž kvôli pandémii i Brexitu rozhodli, že sa odsťahujú z Anglicka a natrvalo usídlia práve tu. Pre účinkovanie v šou na Britských ostrovoch všetko zanechali a dokonca minuli posledné úspory na cestu a na PCR testy. Ostalo im akurát auto, na ktorom prišli a zopár osobných vecí, ktoré si so sebou priniesli. Svoj osud plne vložili do božích rúk a čakali, aký plán pre nich má. „Ja verím v Boha. Ale nielenže v neho verím, ale ja mu plne dôverujem, ja mu všetko vkladám do rúk. Ale ten proces toho, ako on pracuje s nami a čo všetko nám dáva, je aj pre nás samých šok. Čím viac Bohu dôverujem, tým viac nám dáva. Ja viem, že tam vonku sú ľudia, ktorí v Boha neveria a to je v poriadku. Ale ja tým ľuďom chcem odkázať – Boh existuje. Boh je skutočný. Toto všetko, čo máme, je iba jeho zásluha. Na jeho slávu,“ povedala Alžbetka pár minút po výhre v šou.

Tretiu nehnuteľnosť získali Veronika a Rado, ktorých spájajú traumatizujúca minulosť a neistá budúcnosť. V čase, keď sa do Domu snov prihlásili, bývali v podnájme aj s ich malou dcérkou. Žili z jedného platu, z materskej a hypotéka i vlastné bývanie bolo pre nich absolútnou chimérou. Šou Dom snov tak pre nich bola jedinečnou príležitosťou, ako získať to, čo by si oni sami určite nemohli dovoliť. A osud to zariadil tak, že v televíznej šou svoju strechu nad hlavou naozaj vyhrali.Ja si to ešte vôbec neuvedomujem. Asi to ešte celé musí prejsť a uležať sa to v hlave tak, aby mi to vôbec doplo….že sme vlastne doma. Je to taký šok. Mám pocit, že keď im spadol ten pohár, ostala som tam stáť zamrazená a zrazu len som na sebe cítila húf ľúdí. Každý mi gratuloval a chvíľu som nechápala, prečo,“ povedala Veronika tesne po tom, čo sa skončilo nakrúcanie.

Všetkým víťazom srdečne gratulujeme a želáme im krásne a spokojné životy v ich Domoch snov!