Dominika Richterová kvôli Einsteinovi zmenila imidž: Aha, ako vyzerala s blond vlasmi!

Sympatická herečka stvárňuje v komediálno-kriminálnom seriáli Einstein forenznú expertku Soňu, ktorú len tak nič nerozhádže. Aby bola v tejto úlohe čo najviac uveriteľná, podstúpila pred začiatkom nakrúcania radikálnu zmenu imidžu. Zvykala si na kratšie tmavé vlasy dlho?

Herečka Dominika Richterová v novej komediálnej kriminálke Einstein stvárňuje forenznú expertku Soňu, ktorá rozhodne nepadá do mdlôb, keď vidí mŕtvolu či krv. Túto ženskú posilu v mužskom svete len tak niečo nerozhádže, hoci na prvý pohľad pôsobí inak. Členka vyšetrovacieho tímu klame telom a to bolo cieľom tvorcov. Aby Dominika pôsobila vo svojej úlohe vierohodne a podľa možnosti sa čo najviac odlíšila od predošlých postáv, ktoré stvárňovala, prešla radikálnou zmenou imidžu. Jednoduché to ale nebolo. "Účes som zmenila kvôli seriálu. Prišla s tým naša maskérka Miška. Spýtala sa ma, či nejako nezmeníme vlasy a ja som povedala, že super, poďme do toho. Povedala som si, že keď už zmenu, tak poriadnu. Parádne ma ostrihala a prefarbila na tmavo. Bolo to veľmi náročné zvládnuť to prvé dni a zvyknúť si na seba. Ale som veľmi rada, lebo mám pocit, že aj sa inak cítim a aj si myslím, že to môže priniesť nejakú zaujímavú zmenu v rámci vnímania mňa," povedala Dominika pre joj.sk.

​Ak sa hovorí, že každá farba vlasov svojmu nositeľovi prepožičiava úplne inú energiu, predstaviteľka forenznej expertky o tom vie naozaj svoje. "Pre herečku je podľa mňa zaujímavé, keď sa dokáže zmeniť, dokáže zmeniť výzor a nemá s tým problém. Môže to aj mňa hodiť do inej polohy, aj do nejakého iného typu, pretože všetci ma poznali ako blondínku. Usmievavú, veselú, skákajúcu. A teraz mi to prináša nové možnosti," doplnila s úsmevom.

Sledujte komediálno-kriminálny seriál Einstein opäť v nedeľu o 20:35 na JOJke!