Einstein sa s tým naozaj nebabre: Bez zábran si stiahne trenky a ukáže…veď viete čo!

Profesor Filip Koenig z komediálno-kriminálneho seriálu Einstein je svojrázny azda vo všetkých smeroch. Keďže spoločenské konvencie mu veľa nehovoria, v mnohých situáciách koná naozaj bez akýchkoľvek zábran...

Profesor Filip Koenig má dedičnú chorobu, ktorá mu dáva iba sedem rokov života. Trpí dedičnou Huntingtonovou chorobou, ktorá vedie nevyhnutne k smrti. Predtým, obyčajne u ľudí vo veku 30 – 40 rokov, vedie k demencii. Strata geniálnych schopností je však pre Filipa rovnako zlá ako smrť. Aj preto sa zameral na výskum, pretože ten ho môže urobiť nesmrteľným. Keďže nechce strácať svoj drahocenný čas, slová ako takt, empatia či spoločenské konvencie mu veľa nehovoria. Preto vždy všetko hovorí narovinu, bez škrupúľ a bez zbytočných "omáčok".

Zábrany mu chýbajú nielen v konverzácii, ale aj v jeho konaní. Ukáže sa to aj v dnešnej časti, keď bude policajnému tímu pomáhať s rozlúsknutím podivnej vraždy na kúpalisku. Svoju teóriu bude opäť chcieť názorne ukázať v praxi a to nepôjde inak než tak, že sa vyzlečie a skočí do bazéna. Popri tom však svojim kolegyniam bez škrupúľ ukáže to, čo nosí v trenkách. A nevynechá ani svojrázny komentár. Pozrite si to vo videu HORE!

Einstein - ved viete co Zdroj: TV JOJ


Sledujte seriál Einstein každú nedeľu o 20:35 na JOJke!