Z nenápadnej sivej myšky sa stane poriadna kočka: Aha, ako sa Lenka vyfintí na rande!

Vyšetrovateľka Lenka Vrabcová zo seriálu Einstein je trochu upätá a nezriedka veľmi vážna. Tieto charakteristiky sa premietajú aj do jej obliekania, vizáže a spôsobujú, že často pôsobí ako sivá myška. To sa ale v dnešnej časti zmení!

Herečka Ivana Kubáčková v seriáli Einstein stvárňuje vyšetrovateľku na oddelení vrážd Lenku Vrabcovú. Je trochu upätá, ale dokáže sa rozčúliť, keď jej niekto hádže polená pod nohy. Vždy koná podľa prísnych morálnych zásad. Verí tomu, že svojou prácou robí svet lepším, čo vo Filipovi vyvoláva úsmev. Často býva veľmi vážna, čo pramení aj z toho, že sa obáva o svojho syna, s ktorým žije sama.

Einstein - Ivana Kubackova Zdroj: TV JOJ

​Lenkine charakteristiky sa akosi prirodzene premietajú aj do jej obliekania. A samozrejme, aj práca policajtky. Vlasy nosí vždy prísne stiahnuté, mejkap príliš nepoužíva a jej outfity sa skladajú z džínsov, pohodlného trička, koženej bundy a topánok bez podpätkov. Niet preto divu, že keď sa v dnešnej časti vyfintí na rande, všetkým padne sánka. Na romantické stretnutie si oblečie krátke čierne šaty, vysoké lodičky, rozpustí si vlasy a nalíči sa. Akoby mávnutím čarovného prútika sa zo sivej myšky stane poriadna kočka, čo si všimne aj samotný Einstein.

Einstein - Ivana Kubackova Zdroj: TV JOJ
Einstein - Ivana Kubackova Zdroj: TV JOJ

Sledujte komediálno-kriminálny seriál Einstein každú nedeľu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Einstein