Toto jeho výpočty neodhalili: Aha, kto nečakane vstúpi Einstenovi do života!

Hlavný hrdina seriálu Einstein, Filip Koenig, sa pri všetko spolieha na svoje výpočty. No na životné situácie zatiaľ vzorce neexistujú. Presvedčí sa o tom v dnešnej časti, keď mu do života nečakane vstúpi osoba, ktorej prítomnosť ho príliš nepoteší!

Profesor Filip Koenig z komediálno-kriminálneho seriálu Einstein je veľmi svojrázny výskumník so svojráznymi metódami. Vo väčšine situácií sa spolieha na svoj rozum, na vedu a na svoje výpočty. Lenže život nie je matematická slovná úloha, ktorú možno vyriešiť na základe vzorcov či fyzikálnych veličín. O tom, že niekedy sa veci skrátka udejú, sa presvedčí na vlastnej koži už v dnešnej časti.

Do života mu nečakane vstúpi osoba, ktorej prítomnosť ho rozhodne nepoteší. Tou osobou nie je nikto iný než jeho mama - Kamila Koenigová, ktorá pôsobí ako psychologička v americkej Kalifornii. Bez toho, aby syna informovala o svojom návrate na Slovensko, za ním príde na políciu. Filipa to nesmierne rozladí a ako je u neho zvykom, ani to nebude skrývať. Rada sa s ňou ale zoznámi vyšetrovateľka Lenka, ktorej bude veľmi sympatická. Rovnako na tom bude aj Kamila, ktorá vycíti príležitosť a bude sa snažiť dať s ňou svojho syna dokopy. Podarí sa jej to?

Einstein - Kamila Koenigova Zdroj: TV JOJ


Sledujte komediálno-kriminálny seriál Einstein každú nedeľu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Einstein