Dominika Richterová si nakrúcanie seriálu Einstein užívala: TOTO ju najviac potešilo!

Sympatická herečka stvárňuje v komediálno-kriminálnom seriáli Einstein forenznú expertku Soňu, ktorú nič len tak nerozhádže. Nielen pridelenie tejto postavy, ale vôbec celý seriál bol pre Dominiku Richterovú pracovnou príležitosťou, na akú sa nezabúda. Vieme prečo!

Herečka Dominika Richterová v komediálnej kriminálke Einstein stvárňuje forenznú expertku Soňu, ktorá rozhodne nepadá do mdlôb, keď vidí mŕtvolu či krv. Túto ženskú posilu v mužskom svete len tak niečo nerozhádže, hoci na prvý pohľad pôsobí inak. Členka vyšetrovacieho tímu klame telom a to bolo cieľom tvorcov. Jej herecká predstaviteľka sa z ponuky účinkovať v tomto seriáli nesmierne potešila. Po skončení nakrúcania navyše prezradila, že to bola naozaj výnimočná práca. "Bolo to pre mňa krásne obdobie, som rada, že som mala túto príležitosť. Konečne som sa dostala k inej forme seriálu alebo nakrúcania. Strašne veľa vecí som sa naučila, na veľa vecí som si spomenula, ktoré som úplne zabudla pri tejto práci. Takže som hrozne rada, že som mala tú možnosť si to zopakovať," povedala Dominika pre joj.sk.

​Herečka, ktorá kvôli úlohe forenznej expertky radikálne zmenila imidž, mala na mysli najmä technické záležitosti, ktoré musia herci ovládať. Avšak, treba poznamenať, že inak sa nakrúcajú denné seriály a inak minisérie, na ktoré majú tvorcovia aj štedrejší rozpočet. "Bola som zvyknutá netočiť filmovo. Netočilo sa to z rôznych uhlov, ale tie kamery boli statické. Tak som bola naučená točiť z iného projektu. Teraz to bola úplná zmena. Jeden obraz sa natáčal aj na desaťkrát z rôznych uhlov. Musela som sa vtesnať do kamery, nezakryť kolegov...oživila som si veci, na ktoré som už zabudla," prezradila s úsmevom.


Sledujte veľké finále komediálno-kriminálneho seriálu Einstein už v nedeľu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Einstein