Veľké finále seriálu Einstein: Do deja sa nečakane vráti TÁTO postava! Pamätáte si ju?

Komediálno-kriminálny seriál Einstein sa blíži do svojho finále a my už dnes večer uvidíme jeho poslednú epizódu. Zaujímavé bude sledovať nielen to, ako dopadnú jednotlivé dejové linky, ale aj návrat postavy, ktorú si diváci môžu pamätať ešte zo štartu projektu!

Koncom februára na obrazovkách televízie JOJ odštartoval komediálno-kriminálny seriál Einstein, ktorý vznikol na základe nemeckej licencie. Hlavným hrdinom je profesor Filip Koenig, utajený pra-pravnuk Alberta Einsteina, ktorý je sám uznávaným géniom a najmladším profesorom teoretickej fyziky na univerzite. Brilantnému vedcovi však kvôli smrteľnej dedičnej chorobe zostáva už len niekoľko rokov života, ktoré chce využiť naplno. K tomu popri chorobe využíva rôzne nelegálne podporné prostriedky, zväčša amfetamíny. Po ich krádeži takmer skončil vo väzení. No vďaka svojej genialite dostal možnosť odpracovať si svoj trest ako nezávislý poradca policajnej detektívky, ktorej pomáha pri vyšetrovaní prípadov vrážd. Svojich kolegov neznáša a viac-menej nimi opovrhuje od začiatku, no vidina väzenia je pre neho nepríjemnejšia. A tak s nimi spolupracuje, no s množstvom kritiky a sarkazmu. Mnohých preto určite zaujíma, či s ním už polícia rozviaže spoluprácu a Filip bude voľný, alebo pre nich bude pracovať aj naďalej.

​Einstein okrem vedy miluje aj ženy a rád si s nimi užíva jednorázové úlety. Čo ho ale často dostáva do problémov. Od začiatku to poriadne iskrí medzi ním a forenznou expertkou Soňou, a tak je otázkou, či sa to medzi nimi konečne zlomí. V hre však môže byť aj Lenka. Filip si s jej synom veľmi dobre rozumie a hoci ju neustále kritizuje, má rád aj ju. Žeby platilo staré známe "co se škádlívá, to se rádo míva"? Alebo ostane Einstein aj naďalej nenapraviteľným sukničkárom, ktorý sa nehodlá usadiť?

V záverečnej časti sa tiež uvidí, ako to dopadne so záujmami nadnárodných spoločností o Filipove výskumy a výpočty. Tie sa od neho snažia získať i ukradnúť, ako sa len dá. No nemenej zaujímavý bude aj návrat postavy, ktorú si môžu diváci pamätať ešte z prvej časti tohto seriálu. Ide o Júliu, ktorú si zahrala herečka Monika Šagátová. Akú úlohu bude mať a prečo sa vráti na scénu?


Sledujte veľké finále komediálno-kriminálneho seriálu Einstein už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Einstein