Kde bývajú naši FARMÁRI? Najväčšie zastúpenie má stredné Slovensko!

Až traja kandidáti na lásku pochádzajú z Banskobystrického kraja.

Romantická relácia Farmár hľadá ženu sa čoskoro vracia na obrazovky televízie JOJ vo vynovenej podobe. Zoznamovacia šou bude o skutočných citoch, romantike a o hľadaní pravej lásky, ktorá vytrvá. Na jar sme vám predstavili 9 osamelých farmárov, ktorým ste sa mohli ozvať prostredníctvom listov, mailov či internetu. Spomedzi nich sme vybrali šiestich, o ktorých bol najväčší záujem. Títo statkári budú čoskoro na obrazovkách JOJky hľadať lásku:

1. Farmárka Janka z Novej Bane má 26-rokov, je slobodná, bezdetná a mierne nesmelá. Doteraz nemala žiaden vážny vzťah, pretože farmárčenie jej zaberá veľmi veľa času. Jej najväčšou prednosťou je dobrosrdečnosť a tou negatívnou stránkou je prchkosť.
2. Farmár Marián z Nízkych tatier, konkrétne z Jasenia, má 34-rokov, je slobodný a bezdetný. Za svoju najväčšiu prednosť považuje vernosť a jeho negatívom je tvrdohlavosť. Je už osem rokov sám. Na svojom obrovskom statku chová množstvo zvierat, medzi inými aj pávy.
3. 57-ročný farmár Anton pochádza z Gajár pri Malackách o sebe tvrdí, že je romanticky ladený džentlmen. Jeho plusom je dobrosrdečnosť a neresťou fajčenie. Na svojej konskej farme si všetky vlastnoručne vyrobil a jediné čo mu chýba, je srdce milovanej ženy.
4. Farmár Marián z Lučenca má 41-rokov je rozvedený a má tri deti. Pýši sa tým, že nefajčiar a abstinent. Jeho kladom je zodpovednosť, záporom tvrdohlavosť.
5. Farmár Peter zo Slatinských Lazov spod Poľany má 31 rokov, je slobodný. Zatiaľ je slobodný a bezdetný. Tvrdí o sebe, že je priateľský a úprimný, no zároveň priznáva, že je málovravný a tak trochu vznetlivý. Je špecifický tým, že má na svojom pozemku rybník s tisíckami pstruhov.
6. Farmár Peter zo Skleného, ktoré nájdete v blízkosti Veľkej Fatry, má 44 rokov, je rozvedený a je otcom jednej dcéry. Jeho najväčšou prednosťou je empatickosť, no vie sa rýchlo rozčúliť. Miluje život v konskom sedle.

Najviac farmárov pochádza z Banskobystrického kraja, konkrétne Marián z Lučenca, Peter zo Slatinských lazov a Janka z Novej Bane. Veľké zastúpenie má aj kraj Žilinský v podobe Petra z Skleného a Mariána z Jasenia. Spolu piati farmári hrdo reprezentujú stredné Slovensko. Jediný zástupca západného Slovenska je Anton z Gajár, reprezentant Bratislavského kraja.          

Sledujte televízny web JOJ.SK a už čoskoro sa o romantickej relácii Farmár hľadá ženu dozviete ďalšie informácie!