Geissenovci - 7. séria

Geissenovci sa vracajú na JOJku s premiérovými epizódami: Čo povyvádzajú milionári tentoraz?

Milionári budú aj v našom archíve.

Geissenovci sa vracajú na obrazovky televízie JOJ s premiérovými epizódami  už budúci utorok 2. februára o 22:00 a po odvysielaní ich nájdete aj v našom archíve sedem dní zadarmo! Zatiaľ čo minulú sezónu šli zimovať na Miami, tentoraz sa vrátia do rodnej Európy. Tak trochu si skontrolujú svoje stabilné základne v Kolíne, MonakuSaint Tropez, ale opäť hlavne pocestujú. Tentoraz smer IbizaMallorca, veľa času však strávia na jachte Indigo Star, ktorá ešte má nejaké tie nedostatky. Napríklad budeme hľadať kuchára, ktorý uspokojí kulinárske chúťky milionárskej rodinky a nemá problém s kolísaním v lodnej kuchyni na vlnách.

Pre fanúšikov speváckej kariéry milionárky Carmen Geiss máme tiež jednu vynikajúcu správu – aj v tejto sérii sa bude venovať zdokonaľovaniu svojich vokálnych schopností a profesionálnemu rastu. Hneď v druhej epizóde sa povenujeme nakrúcaniu ďalšieho klipu a milionárku počas série čaká aj promo turné.

Otázkou siedmej série momentálne zostáva, ako budú vyzerať ďalšie Davinine narodeniny. V tomto prípade ide o oslavu prvého okrúhleho čísla – desiatky. To už si zaslúži niečo mimoriadne a Geissenovci sú známi tým, že práve na narodeninové oslavy nešetria ani peniazmi, ani kreativitou. V pamäti nám asi navždy zostane párty na tému Avatar, kedy sa Carmen odvážila nielen pre netradičný kostým, ale aj pre modrú farbu pokožky. Napovieme vám, že tentoraz si zaspomínajú na pobyt na Miami a vzdajú hold Spojeným štátom americkým.

Sledujte Geissenovcov už v utorok 2. februára o 22:00 na JOJke!