Habovřesky - Lucia s Aničkou

Lucia sa chcela vrátiť k Bučkovcom, Jano pred ňou zavrel dvere: Pre mňa už neexistuje

Ani mama Anka ju už nechce vidieť.

Jednou z najpamätnejších členiek Bučkovského klanu je jednoznačne nevesta Lucia, no tú žiaľ v novej relácii Habovřesky, ktorá štartuje v utorok 24. mája o 21:45 na JOJke, neuvidíme. Aktuálne to už je viac ako rok, odkedy Lucia utiekla od Bučkovcov aj zo Sihly. Zanechala po sebe Janovi tri deti, vzala iba mulatku Aničku, ktorá už vraj má dokonca aj zmenené meno. Hoci zakaždým našla cestu domov k deťom, najmä keď očakávala príchod ďalšieho, zdá sa, že tentoraz to bude úplne inak. Čo sa zmenilo v situácii a názoroch Bučkovcov? Vieme, že to nie už iba na Lucii, či sa vráti alebo nie...

Mama Anka, u ktorej zakaždým našla oporu a útočisko, je výslovne proti Luciinmu návratu, myslí predovšetkým na svoje vnúčence, ktoré sa kvôli mame natrápili už viac než dosť. „Zopár rázy sa ozvala, chcela sa aj vrátiť, ale nemalo by to žiaden význam. To sa proste nedá do nekonečna odchádzať od detí a keď zbadá, že sa má horšie, alebo sa jej zacnie za deťmi alebo za Jankom, ja neviem, tak zasa o čom by to bolo?“ prezradila nám mama Anka.

Rozhodnutie, samozrejme, nie je iba na nej, ale predovšetkým na Janovi, ktorý ju tiež zakaždým prijal zasa do svojho života. Ten na ňu však zjavne tiež definitívne zanevrel. „Na Luciu som jednoznačne zabudol, vymazal som ju zo života, akoby už neexistovala a idem ďalej,“ hovorí mladý Bučko bez zbytočného náznaku emócii v hlase. Podobné slová z Janových úst sme počuli už niekoľkokrát, no tentoraz už po jeho boku stojí iná žena – mladučká Erika, ktorá zastala miesto po Lucii nielen ako jeho partnerka, ale aj mama jeho detí.

Ako budú príbehy Bučkovcov pokračovať? Sledujte novú reláciu Habovřesky už v utorok 24. mája o 21:45 na obrazovkách televízie JOJ!