Aké tváre vás pobavia v relácii Heslo? Aha, tešiť sa môžete na herecké aj moderátorské esá!

Relácia Heslo sa po rokoch vracia na obrazovky TV JOJ. Pravidlá hry ostávajú nezmenené, no potešia vás možno nové tváre, ktoré z našich obrazoviek môžete pravidelne sledovať v iných formátoch!

Ako sme už spomínali, moderovania sa chopí Jasmina Alagič, ktorá nie je len nadaná moderátorka, ale nechýba jej ani dávka humoru. V relácii uvidíte však aj ďalšie obľúbené tváre, ktoré môžete pravidelne vídať na obrazovkách TV JOJ. Chýbať nebude Mišo Hudák, známy napríklad z Inkognita. Toho všetci poznajú vďaka skvelému situačnému humoru, no v relácii Heslo ukáže tiež svoj intelekt. Doplní ho tiež Sväťo Malachovský, ktorého ste si mohli obľúbiť napríklad v seriáli Hranica!

V jednotlivých epizódach Hesla, ktoré na JOJke budete môcť sledovať každý pondelok, sa predstaví jeden z dvojice - Mišo Hudák alebo Sväťo Malachovský. Toho doplnia ďalší súťažiaci. Do relácie si jeden z nich vždy prizve ďalšieho známeho parťáka. Súťažiť budú proti súťažiacim, ktorí sa do relácie prihlásili. O zábavu aj vedomosti bude vďaka obsadeniu jednotlivých epizód vždy postarané. Ako lepšie začať týždeň, ako reláciou plnou dobrých vibrácii?

Sledujte Heslo už v pondelok 8. januára o 20:40 na JOJke! 

Tagy: Heslo