Úplne iné štúdio aj hostia: Takto vyzerali staršie epizódy Hesla! Ktorá verzia sa vám páči viac?

Heslo patrilo roky medzi stálicu televíznej zábavy divákov JOJky. Jeho návrat priniesol niekoľko zmien, ktoré si nemožno nevšimnúť. Pripomeňte si teraz s nami staré epizódy a v čom sa líšia od najnovšej verzie!

Ak ste fanúšikmi šou Heslo, určite ste sledovali prvé časti na JOJke. Tie sa od aktuálnej verzie v mnohom líšili. V prvom rade vidíme zmenené štúdio. V predošlom dominovali odtiene červenej, v aktuálnom Hesle vám do očí udrie modrá farba. V starších častiach v štúdiu nechýbala živá hudba, ktorú mal na starosti Thomas Puskailer, ktorý je nielen moderátorom, ale aj nadaným spevákom. O hudbu, samozrejme, nie sme ukrátení aj v novších epizódach, ide však o štúdiový podklad. Moderovanie mal na starosti Junior, Milan Zimnýkoval. Dnes Heslo moderuje Jasmina Alagič. Čo sa hostí týka, vidíme dvoch celebritných predstaviteľov a dvoch súťažiacich z "davu". V pôvodnej verzii nechýbali na každej strane dvaja známi predstavitelia. Vďaka novému formátu však dávame šancu prihláseným ľuďom finančné si prilepšiť aj zažiť, ako to funguje za televíznymi obrazovkami! 

V dnešnej epizóde Hesla uvidíte v televíznom štúdiu Sväťa Malachovského, ktorý si proti sebe zavolá z radov známych tvári Kristínu Turnajovú. Opäť uvidíme po ich boku stáť prihlásených súťažiacich, ktorí zabojujú o finančné odmeny. Ktorá z dvojice podľa vás dnes uspeje? 

Sledujte Heslo každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Heslo