Za Heslo Jasminu Alagič niektorí diváci kritizujú: TOTO je predloha, ktorá tvorcov inšpirovala!

Jasminu Alagič môžete v týchto dňoch sledovať v úlohe moderátorky Hesla. Niekomu príde moc farebná, iným hlučná. Inšpiráciu možno hľadať v americkom formáte Password!

Moderátor v Hesle to nemá ľahké. Musí uviesť šou, no hlavne byť oporou pre súťažiacich, ktorým ide o veľa. Ak ste si v minulých častiach obľúbili v úlohe moderátora Juniora, možno vám príde Jasmina ako veľká zmena. Ak sa pýtate, prečo je v relácii takou výraznou osobnosťou, inšpiráciu čerpala od americkej kolegyne Keke Palmer, ktorá v USA moderuje rovnaký formát. "Password, licencia programu, ktorú robíme, v nej je moderátorka, ktorá je nonstop v sviežich outfitoch. V duchu som prosila, poďme aj v tomto týmto smerom," prezradila nám Jasmina v rozhovore pred štartom šou. To netušila, čo to spôsobí u divákov!

Nie každému však táto verzia sadla a uvedomujú si to aj jej tvorcovia. Keke Palmer, ktorá šou moderuje v USA je typická svojráznym prejavom aj farebných šatníkom, ktorý si americké publikom zamilovalo. Tak to však už býva so všetkým. Niečo vám sadne viac, niečo menej. Tvorcovia sa rozhodli vydať inou cestou ako po minulé roky Hesla. Vsadili na moderátorku, ktorú si diváci zamilovali z Česko Slovensko má talentu a svoj výber neľutujú! 

Sledujte Heslo každý pondelok o 20:40 na JOJke!