Nela Slováková

Nelu z Hotela Paradise ničí bulvár: Totálne ju urážajú a robia z nej šlapku!

Nela Slováková mala v reality šou ostrý jazyk, teraz jej to bulvár vracia za súťažiacich.

Víťazka reality šou Hotel Paradise Nela Slováková nemá po skončení šou pokoj. Odkedy sa objavila na televíznej obrazovke a rozhodla sa v súťaži vystupovať ako úprimná žena s poriadne ostrým jazykom, pustil sa do nej bulvár a nenecháva na nej nitku suchú. Pri jej ponížení zašli až na samotný vrchol, keď zavesili jej nahé fotky na internet!

Nejde pri tom o žiadne akty, ale doslova o pornofotky, ktoré pred tromi rokmi nafotila súkromne pre svojho priateľa. Do nesprávnych rúk sa mali dostať v čase, keď bola Nela odrezaná od sveta na Dominikánskej republike a niekto sa dostal na jej mail. Samozrejme, stačilo málo a fotky sa dostali do redakcie bulvárnych stránok.

Nela sa pri tom o uverejnení fotiek dozvedela dopredu, čím ju dostali pod úplný tlak. Nemohla robiť nič, len sa nečinne prizerať. O tom, čo sa chystá bulvár uverejniť, informovala priateľov cez Facebook. „Chcela by som vás pripraviť na to, čo sa chystá. Chystajú uverejniť moje nahé fotky spravené pred tromi rokmi. Keď sa tak stane, nechcem už o tom hovoriť, pretože nie je nič viac ponižujúce, ako keď každý vidí to, čo by mal vidieť len váš priateľ,“ píše zúfalá.

Okrem iného sa Nela pravidelne stará o titulky internetových bulvárnych magazínov svojimi umelými prsiami. Podľa médií ich na obdiv vystavuje zámerne. Vrcholom pre Nelu bol článok, v ktorom ju autor označuje za šlapku, ktorá prišla o peniaze pravdepodobne preto, že si prestala privyrábať „kouřením“. Nela sa zmohla len na odovzdanú reakciu: „Čo je veľa, to je príliš. Dúfam, že tejto nule, ktorá článok písala, sa to raz všetko vráti!“