Jozef Vajda v tom má jasno: Toto je pre neho pravé korenie života!

Hviezda seriálu Hranica, Jozef Vajda, v rozhovore otvorene povedal, čo považuje za najlepšie korenie života. Tieto slová by mal v ťažkej dobe počuť každý!

Seriálová postava, Jerguš Otčenáš, patrí rozhodne k tým najvtipnejším, ktoré môžete v Hranici vidieť. Jozef Vajda ho stvárňuje naozaj perfektne a aj vďaka nemu sú mnohé vtipné situácie a scény vo výsledku ešte zábavnejšie. Humor, ako taký, považuje v živote za veľmi dôležitý aj samotný herec. „Priznám sa, čím som starší, tým viac mám rád humor. Je to akože soľ, lebo korenie života. Je to veľmi dobré a človek sa tam odreaguje. Je to príjemné,“ prezradil v rozhovore v Ranných novinách Jozef Vajda.

Humor považuje za dôležitý najmä v tejto dobe, ktorá je ťažká a ktorá spôsobuje mnohým ľuďom úzkosť či paniku. Toľko negatívnych správ je niekedy naozaj ťažké spracovať a vyselektovať. Humor nám ale môže pomôcť. „Tie ťažké apokalypsy, mám pocit, že je teraz toho v živote strašne veľa. Teraz sme v divadle tiež robili predstavenie Láskavé bohyne, z vojny z Ukrajiny. Môžem ti povedať, že človek to prežíva veľmi ťažko aj keď je na javisku a keď zistí, aká je situácia teraz tam, v dvadsiatom prvom storočí, a tej druhej strane, ešte viac to na neho dopadá. Ja som nemohol do tretej zaspať, to ti všetko vŕta hlavou,“ dodal herec v Ranných novinách.

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!