Žeňa a Polinka sa dozvedia, že biskup videl ich pikantné video: Ich reakcia vás pobaví!

Manželia Chrabrenkovci vychovali dvoch synov a sú práve v najlepšom veku. Preto neváhajú a intímne radovánky si užívajú vždy a všade, keď sa im zachce. Problém však je, že výsledkom toho „všade“ sú občas poriadne prekérne situácie.

Ivanka spolu s Lukom nakrúcali pre biskupa milé videovizitky, v ktorých farníci z Krivého chválili otca Bohuša. Chceli tak zabrániť tomu, aby ho poslal na misiu do Afriky. Lenže, ako sa hovorí, chybička se vloudila. Namiesto motivačného videa pustili biskupovi pikantné video Žeňu a Polinky, na ktorom je zachytené, ako si užívajú intímné chvíľky. Vysoko postaveného muža svätej čistoty to až tak pohoršilo, že z toho doslova dostal infarkt.

Lukovi bolo jasné, že sa skôr či neskôr v Krivom tento škandál pekelných rozmerov prevalí a tak sa spolu s bratom Mikitom rozhodli, že o tom povedia svojim rodičom. Žeňa a Polinka najprv nechápali, čo im to ich synovia hovoria. Po chvíli im však došlo, že ich radovánky teda videli nielen ich synovia, ale aj Ivanka a samozrejme otec Bohuš a biskup. Obaja sa poriadne zahanbili, no vzápätí to najmä Žeňa bude dávať za vinu práve Lukovi. Výsledkom bude poriadne vtipná hádka, akej sú schopní azda len Chrabrenkovci!

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica