Vašo skončí po nehode v nemocnici: Z jeho stavu bude Baranica poriadne v šoku!

Dnešná časť Hranice prinesie naozaj nečakanú situáciu. Prísny Václav, ktorý chce zrušiť policajnú stanicu v Krivom, bude mať nehodu. Po nej skončí v nemocnici a tak sa natíska otázka - čo bude s miestnou políciou?

Polícia v Krivom neprežíva práve najlepšie obdobie. Keďže ich pracovné výkony sa neniesli práve v duchu známeho hesla „Pomáhať a chrániť“, prišiel na ich oddelenie na inšpekciu Václav. Netrvalo mu dlho, aby zistil že tamojší muži zákona majú svojské predstavy o plnení si svojich pracovných povinností a tiež o dochádzke. Ak aj v práci sú, dokopy nič neriešia. A ak aj niečo náhodou riešia, obvykle to nedoriešia. Pašeráci sa im bez problémov premávajú po zelenej hranici hore-dole a oni akosi nie sú schopní nikoho dolapiť.

Po krátkej analýze dospel k rozhodnutiu, že toto oddelenie je skrátka stratený prípad a nepomôže nič iné, len ho zrušiť. A hoci sa všetci snažili zmeniť jeho rozhodnutie, nikomu sa to nepodarilo. Zdá sa však, že karty môže zamiešať to, čo sa stane v dnešnej časti. Vašo totiž bude mať nehodu, po ktorej skončí v nemocnici. Už na prvý pohľad bude jasné, že mu po nej ostali následky. Keď ho príde navštíviť Baranica, ostane doslova v šoku. Zlepší sa napokon Vašov stav a čo bude s Krivskou políciou?


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica