Takže predsa jej na Sergejovi záleží: Aha, akú žiarlivostnú scénu urobí Viky v bare!

Viky nosí pod srdcom Sergejove dieťa a hoci mu dovolí podieľať sa na výchove, tvrdí, že ako životného partnera ho nechce. V protiklade s tým je však jej správanie. Keď ho dnes uvidí s neznámou kráskou, urobí v bare takú žiarlivostnú scénu, aké si Krivé nepamätá...

Vzťah Viky a Sergeja je veľmi zložitý. Mladý Otčenáš k Brázdovej vždy vzhliadal a odjakživa sa mu páčila. Ona ho však brala len ako kamaráta a nikdy jej ani len nenapadlo, že by spolu niečo mohli mať. Všetko sa to zmenilo, keď jej zlomil srdce Sergejov brat Dalibor. Vodil ju za nos, nasľuboval jej hory-doly a napokon sa zo dňa na deň bez slova vyparil ako gáfor. Viky Bola nešťastná a smútok sa skratovo rozhodla riešiť v Sergejovom náručí.

Dopadlo to úplne inak než čakala a po čase zistila, že s mladým Otčenášom čaká dieťa. Najprv mu nechcela dovoliť ani to, aby sa o dieťa staral. Napokon pod tlakom okolností zmenila názor. Celý čas ale prízvukovala, že ho ako životného partnera nechce. Dokonca ho odmietla, keď ju požiadal o ruku. Zdá sa však, že Sergej si postupne získava jej srdce. Dôkazom bude poriadna žiarlivostná scéna, ktorú Viky urobí v bare. Uvidí Sergeja, ako do auta nastupuje s mladou a krásnou ženou. Okamžite si to vysvetlí po svojom a bude poriadne vyvádzať. Larise i Ďoďovi tak bude úplne jasné, že Viky k nemu predsa len niečo cíti. Dôjde to aj samotnej Viky? A kto bola slečna, ktorú viezol Sergej vo svojom aute?



Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica