Ladislav Ladomirjak z Hranice vydal novú skladbu: Táto hudba sa vám dostane pod kožu!

Obľúbený herec známy z úspešného seriálu Hranica sa okrem herectva dlhé roky venuje aj muzike. Okrem pôsobenia v kapele Rusnack´s sa rozhodol vydať aj na sólovú dráhu a v týchto dňoch uzrel svetlo sveta jeho druhý singel s názvom Na výber.

Prešovčan Ladislav Ladomirjak je divákom JOJky známy zo seriálu Hranica, v ktorom stvárňuje Mikitu Chrabrenka. Ľudia ho však poznajú aj ako divadelného herca či ako zdravotného klauna. Odmalička sa však venuje aj hudbe a niekoľko rokov pôsobí v kapele Rusnack´s. Počas pandemického obdobia mu v hlave skrsol nápad na rozbehnutie vlastnej sólovej dráhy. Trvalo však takmer dva roky, kým sa jeho sny zmenili na realitu. Pred rokom debutoval so skladbou Krídla, nuž a v týchto dňoch potešil svojich fanúšikov novým singlom. Ide o energickú novinku s názvom Na výber a už na prvé počutie je veľmi návykovou záležitosťou. Hudbu si skladal samotný Ladomirjak a na texte pracoval spolu s Michalom Balážom.


Ukončiť hereckú kariéru a vrhnúť sa naplno len na hudbu však nehodlá. ​Herectvo je pre sympatického umelca stále na prvom mieste. No ako priznáva, hudba mu pomáha ventilovať vlastné emócie a zážitky. „V prvom rade je to pre mna voľnosť pre fantáziu a ventil na emócie a momentálne nálady. Viem, čo si môžem dovoliť, ako si to upraviť a najkrajšia je tá voľnosť tvorby,“ povedal s úsmevom.

Tagy: Hranica