Šebová sa v Inkognite na nikoho nehrá: Mala som trému, ale chcem byť sama sebou

Obľúbená herečka sa podelila o prvé dojmy z Inkognita.

Medzi nové tváre, ktoré zavítali do Inkognita, patrí aj známa herečka a aktuálna víťazka ankety OTO v kategórii Herečka, Zuzka Šebová. V obnovenej verzii zábavno-súťažnej relácie sa stihla veľmi rýchlo zabývať, odhodiť trému a dostala sa na úroveň ostrieľaných hádačov: „Musím povedať, že som nečakala, že ma to až tak chytí. Prvé kolo som mala trošku trému, priznávam. Predsa len je to iné, keď človek sedí doma, v pokoji a len tak tipuje do vetra. Takto tam už sedíte naozaj a musíte klásť nejaké otázky, aby ste sa k niečomu dopracovali.“

Čaro Inkognita je práve v improvizácii, nikto z účinkujúcich vôbec netuší, čo ich čaká a ako to napokon skončí, z čoho vzniká veľa vtipných situácií a u všetkých sa automaticky prejaví súťaživý duch. „Čoraz viac ma to baví a veľmi ma fascinuje, ako veľakrát nemáme ani šajnu a dávame hlava-nehlava otázky. Nečakala som, že sa vo mne až tak prebudí tá súťaživosť,“ pochvaľuje si účinkovanie Zuzka.

Niektorí hádači plnia v súťaži konkrétnu úlohu, napríklad Zdenka Studenková zastáva funkciu zapisovateľky už od vzniku relácie. Zuzka si však ide svojou cestou a na rozdiel od iných projektov, tu chce byť čo najviac sama sebou. „Dúfam, že som tu sama za seba. Toto som naozaj ja, dúfam, že už za mnou, ani vo mne nikto iný nie je,“ dodáva s úsmevom úspešná herečka.

Zmeškali ste niektorú z epizód v televízii? Nevadí, v našom archíve ich všetky nájdete ZADARMO! Premiérovú epizódu Inkognita uvidíte opäť v pondelok o 20:30 na JOJke!