Kozmetička aj telocvikár: Čím by sa uživila zostava Inkognita a kto by v "skutočnom" svete neuspel?

Zahrali sme sa s celebritami malú hru...

Čo by robili, keby nerobili to, že nás týždeň čo týždeň bavia humorom sebe vlastným na obrazovkách JOJky a popritom sa s nami delili o svoj herecký talent na divadelných doskách? Kde by boli teraz, keby sa z nich nestali obľúbení herci či moderátori, ale napríklad šoféri, predavači, učitelia? Zamýšľali ste sa niekedy nad touto otázkou o našich celebritách z Inkognita? Ak nie, my sme to urobili za vás a spýtali sme sa na to priamo ich hereckých kolegov, ktorí sa tentokrát nesnažili hádať povolanie pozvaných hostí, ale skúsili si trocha zatipovať medzi sebou.

Ako prvej tipujúcej sme sa spýtali Zuzky Šebovej, čím ešte by podľa nej dokázala Zdenka Studenková, okrem kariéry herečky, urobiť dieru do sveta: „Zdenka by bola určite výborná učiteľka, pretože vzbudzuje rešpekt a aj jej slovnou zásobou, aj schopnosťou vysvetľovať by naozaj vedela vysvetliť študentom to, čo treba. Ju by som teda tipovala na učiteľku.“ Mišo Hudák by si pri Zuzke Šebovej vedel predstaviť množstvo vecí, dlhšie premýšľal, až nakoniec predsa dospel k jedinej: „Zuzka Šebová by mohla robiť čokoľvek. Povedal by som, že robí v nejakom kozmetickom salóne.“ Zdenke sa pri predstave Jozefa Vajdu vybaví viacero možností. „Jožo by bol určite skvelý tréner, telocvikár. Keby sme si odmysleli to, že je niekedy nevypočítateľný a hravý ako decko, vzbudzuje dôveru a zároveň sú ženy naňho okamžite naviazané. Bol by teda dobrý aj ako chirurg alebo niečo podobné,“ zamýšľa sa obľúbená herečka. Samotný Jozef Vajda si zas pri Mišovi Hudákovi nevie vôbec predstaviť, že by mohol robiť aj niečo iné, než to, čo robí teraz. „Miško Hudák nemôže robiť nič iné, len človeka v šoubiznise, zabávača, človeka, ktorý moderuje úplne geniálne. Považujem ho za jedného z momentálne najvtipnejších ľudí, ktorí pracujú v šoubiznise a človeka, ktorý má jeden neskutočný hlas. Upútavky, aj veci, ktoré robí sú naozaj zážitok,“ nevie si ho vynachváliť potenciálny tréner.

Aké profesie by ste si ešte pri našich celebritných hosťoch vedeli predstaviť? Sledujte Inkognito v premiére dnes o 20:30 na JOJke!