Mladému saunérovi spadlo v tom najlepšom prestieradlo: Prečo rozosmial všetky nešťastnice?

Na záver si s ním aj zatancoval.

Pre našich celebritných hádačov sme v Inkognite s príchodom druhého hosťa spomedzi ľudu opäť prichystali jedno nezvyčajné povolanie. V hádaní najprv tápali, až sa po deviatich nesprávnych tipoch dostali k správnemu riešeniu, ktoré, rovnako ako pri prvom hosťovi, súviselo s indíciou metlička. Na rozlúštenie zvláštnej profesie, akou profesionálny saunér bezpochyby je, boli potrebné až dve múdre hlavy. Jozefovi VajdoviMichalom Hudákom sa napokon po ťažkom boji podarilo odhaliť, čím sa živí v pote mladý saunér Daniel.

O tom, že pri saunovaní sa dá zažiť kopec neskutočných zábavných historiek, sme sa mnohí presvedčili už na vlastnej, potom orosenej koži. Zažíva ich dennodenne aj náš účinkujúci Daniel, hoci v práci musí byť za každú cenu za profesionála. S jednou kurióznou, ktorá vznikla počas vykonávania saunového divadla, sa  nám vďačne pochválil: „Dvaja naraz sme robili saunové divadlo, všetko išlo, ako malo. Ja som hral rímskeho cára a na sebe som mal prestieradlo. Na záver som rozprestrel ruky, mal som povedať, že je koniec a to prestieradlo mi spadlo.“ Zdenka bola zvedavá, prečo bola táto príhoda skôr smiešna než ohromujúca. „To bolo smiešne, keď vám to spadlo? Malo to byť šokujúce! To sa zasmiali nejaké nešťastnice, čo nemali,“ zamýšľala sa úspešná herečka. Na záver nám Daniel ešte stihol predviesť tretiu časť jeho náplne práce. Tou bola „uteráková šou“. Najmä dámske publikum si prišlo na svoje, keďže mladý saunér nám všetkým ukázal, že s uterákmi nad hlavou mu to skutočne ide. Pozrite si celú scénku a zabavte sa s nami!

Nevideli ste premiérovú epizódu Inkognita? Nájdete ju zadarmo v archíve! Ďalšiu časť uvidíte už v pondelok o 20:30 na JOJke!