Zuzka Šebová skončila v nečakanej póze: Zahanbená s cudzím chlapom v krátkej sukni!

Jej kondička je napriek tomu úžasná.

Pondelkové Inkognito sa nieslo v znamení tých najnetradičnejších povolaní. V celej epizóde sa im dokonca nepodarilo odhaliť ani jedno z nich a vždy napokon skončili až pri poslednej dvanástej otázke. Vrásky na čele im robila nielen piercerka Lydka, ale aj acro jogínka Natália. Jej povolanie patrí skutočne medzi tie najnetradičnejšie. Hádačom sa poriadne parilo z kečky, keďže dokonca ani nevedeli, či ide o šport, akrobaciu alebo niečo celkom iné.

Acro joga je však spojením jogy, párovej akrobacie, terapie a láka rovnako mužov ako ženy. „Muži prichádzajú preto, lebo sa cítia silní a chcú dvíhať baby a vyzerá to cool. Baby sa zas cítia krásne. Efekt to však má presne opačný. V mužoch zrazu prekvitá senzibilita a v ženách sila,“ prezrádza jogínka Natália. Aby sme aj my vedeli, o čom presne tento netradičný šport je, Natália s partnerom nám ho názorne predviedli. Videli sme tak nádherné kreácie vo vzduchu, počas ktorých sa jogínka vznášala ako vták.

Keďže už počas hádania nám prezradila, že acro joga je vhodná prakticky pre hocikoho, svoju rolu ponúkla priamo Zuzke Šebovej. Zuzka neváhala a výzvu prijala, hoci mala na sebe príliš krátku sukňu, čo by mohol byť v prítomnosti cudzieho muža problém. „Dúfam, že to moji rodičia natočia všetko. Ježišmária, radšej som si mala ruku dať prepichnúť,“ neskrývala prekvapenie obľúbená herečka. Vzápätí však obavy vystriedala detská radosť a Zuzka si plachtenie na jogínovi vo výške náramne užila: To je super, ešteže som si nedala opätky.Pozrite si Zuzkine jogínske cviky v našom videu!

Nevideli ste premiérovú epizódu Inkognita? Nájdete ju zadarmo v archíve! Ďalšiu časť uvidíte opäť v pondelok o 20:35 na JOJke!