Inkognito - kameraman

To bol ale bláznivý rok: TOP 10 momentov INKOGNITA, ktoré vás dostali!

Na toto sa jednoducho nezabúda.

Rok 2017 bol v Inkognite skutočne plodný na zaujímavé a vtipné momenty a bola by škoda, keby sme si niektoré z nich nepripomenuli ešte raz. Čo dostalo najviac vás?

TOP 1: Najbláznivejšie nakrúcanie s Danom Nekonečným

TOP 2: Najmladší hosť Jurko - Vo februárovom Inkognite zostali hádači mierne zaskočení posledným hosťom, ktorým bol len dvanásťročný Jurko. Pri jeho dokonalej artikulácii a speve mal komplex aj samotný moderátor Vlado Voštinár.

TOP 3: Kameraman spadol zo stoličky. Aj takéto situácie prináša nakrúcanie Inkognita. Zábava teda rozhodne nie je len pred kamerami, ale aj za nimi.

TOP 4: Vták uletel a lietal po celom štúdiu. Túto scénu ste ešte nemali možnosť vidieť v Inkognite, ale na nakrúcaní bola neskutočná zábava. Určite sa na tejto "lietajúcej akcii" zabavíte v roku 2018. 

TOP 5: Tunelár – diera. Stačilo použiť "zákernú" indíciu a lavína dvojzmyslov bola na svete.

TOP 6: Pokuta za vtipy. Humor nie je len korením života, ale aj hlavnou a neoddeliteľnou súčasťou obľúbenej relácie Inkognito. Výsledkom je vždy lavína ľahších, ale i poriadne ostrých a „čiernych“ vtipov, ktoré dodávajú relácii to správne korenie. Zdá sa však, že humorné ladenie relácie a konkrétne vtipy o amputáciách jeden z našich divákov zobral až príliš vážne. Výsledkom bola pokuta za vtipnú kašu hádačov v marcovej epizóde vo výške 3319 eur, ktorú sa pred vyše mesiacom rozhodla JOJke udeliť Rada pre vysielanie a retransmisiu. 

TOP 7: Najvirálnejšie video – Vtip o železničiarovi. Video, ktoré dodnes trhá rekordy na sociálnych sieťach a YouTube. Zásah na Facebooku bol takmer 3 milióny divákov, počet zhliadnutí zas neuveriteľných viac ako 1,5 milióna užívateľov, počet lajkov presiahol 20 000 a počet zdieľaní atakoval 12 000 ľudí. Tomu sa hovorí virál.

TOP 8: Volanie počas priameho prenosu. Hádači si nevedeli dať rady s odhalením identity bratrancov Škantárovcov. U Miša v hlave však skrsol skvelý nápad, aby niekomu zavolali. A tak sa aj stalo. Vlado podišiel k hádačom a ponúkol im pomoc na telefóne. Všetci však mali kvôli zákazu od režiséra mobily odložené v šatni. Výnimkou bola jedine Zuzka Šebová, ktorá ochotne poskytla Vladovi telefón. Ten razom vytočil Marcelovo číslo a hádanie športových legiend bolo o poznanie jednoduchšie. 

TOP 9: Najsledovanejšia časť -  Najväčšie rekordy v televízii trhalo Inkognito v cieľovej skupine 12-54 rokov 6. marca 2017. Epizóda so Zdenkom Izerom mala rating 10,5%, čo predstavuje 338 tisíc divákov. V širšej cieľovej skupine 12+ bola zas najväčším hitom nedávna epizóda s Mišom Kubovčíkom, ktorú 14. decembra videlo rekordných 612 tisíc ľudí s ratingom až 13,1%.

TOP 10: Zuzka Šebová ako tajný hosť. Zuzka na stoličke tajného hosťa spustila lavínu mimoriadne vtipných momentov a nespútanej zábavy hodnej silvestrovského vydania. Popritom si Marcel vyrobil poriadny trapas, keď si Zuzku pomýlil s jej najlepšou kamarátkou Peťou.

​Úplne všetky epizódy nájdete, samozrejme, aj v našom bezplatnom archíve!