Romantické gesto ako z filmu od Igora Matoviča: TÝMTO svoju manželku dohnal k slzám!

V najnovšej časti obľúbeného Inkognita si do kresla pre tajného hosťa sadol predseda vlády Slovenskej republiky Igor Matovič. Je známy svojou žoviálnosťou, otvorenosťou a zmyslom pre humor a tomu ostal verný aj počas nakrúcania.

Igor Matovič je predsedom vlády Slovenskej republiky a ústavným činiteľom, no svojej povesti otvoreného a nenúteného človeka neostal nič dlžný ani počas nakrúcania Inkognita. Počas rozhovoru s Vladom Voštinárom paradoxne nehovoril o politike, ale o svojom súkromí. Pred kamerami dokonca prezradil, ako pred rokmi vyzerala jeho rozlúčka so slobodou. „Sme veriaci, ale moja ženuška stále pokušiteľsky rozmýšľa, či by sa nedalo nejak spochybniť to naše manželstvo. Lebo ja som za tých starých časov lúčil so slobodou v podstate noc pred svadbou. Takže, viete, ako to asi dopadlo. Stále spochybňuje to, že vlastne nefúkal som počas toho obradu, že či to vlastne platné je alebo nie je. Ale potom jej kňaz povedal, keď sa ho niekedy zo srandy pýtala, že tým, že sme následne mali deti, tak sme ukázali tú dobrú vôľu a tým pádom sa ma už nezbaví,“ povedal so smiechom.

Nepriamo priznal aj to, že je veľký romantik. Ako inak si možno vysvetliť to, že si v deň okrúhleho 20. výročia od sobáša pripravil pre ženu svojho života naozaj dojímavé prekvapenie ako vystrihnuté z filmu. „V lete sme mali 20. výročie, tak som jej urobil prekvapko na východe. Akurát v ten deň, v tú hodinu som ju zobral na východ, do toho kostola. S tým, že sme tam boli sami. Ona si myslela, že tam sami aj zostaneme, ale nakoniec sme sami neostali. Zrazu sa otvorili jedny dvere, druhé dvere, prišli ľudia z rodiny, pán kňaz prišiel a taký malý obrad sme si urobili. Aj slzy boli, aj dobre bolo,“ zaspomínal si.

Najnovšiu epizódu Inkognita s Igorom Matovičom nájdete v našom archíve!