Inkognito dosiahlo jubilejný počet hádačov: Spomeniete si na všetky známe tváre z panelu?

Obľúbené Inkognito vysielame na JOJke takmer nepretržite už od roku 2015. A hoci sa spočiatku začínalo so stabilnou štvoricou hádačov, v priebehu rokov sa v paneli vystriedalo až 20 známych tvárí. Pamätáte si všetky?

Keď sa Inkognito v roku 2015 vrátilo na televízne obrazovky, v paneli sedeli Michal Hudák, Zuzka Šebová, Jozef Vajda a Zdena Studenková. Spočiatku stabilná hádačská zostava sa v priebehu rokov priebežne obmieňala a tipovanie profesií či indentity tajného hosťa si dodnes vyskúšalo dovedna 20 známych tvárí zo slovenského šoubiznisu. Niektoré celebrity sa pred kamery pravidelne vracajú, iné sa už do hádačského kresla dlhšie neposadili.

Do panelu sa od roku 2015 dostalo celkovo trinásť pánov a to: Michal Hudák, Marián Čekovský, Jozef Vajda, Maroš Kramár, Marcel Forgáč, Peter Šarkan Novák, Juraj Šoko Tabaček, Ondrej Kandráč, Sajfa, Pavol Hammel, Peter Nagy, Andy Kraus i moderátor Inkognita, Vlado Voštinár, ktorý si raz vymenil úlohy s Mišom Hudákom. Hádanie si vyskúšalo aj sedem dám: Zuzana Kubovčíková Šebová, Zdena Studenková, Ľubica Čekovská, Petra Polnišová, Lujza Garajová Schrameková, Oľga Feldeková a v najnovšej epizóde sa divákom po prvý raz predstavila aj komička Didiana. Tak čo, spomínate si na všetkých?

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Inkognito