Vianoce podľa Jána Koleníka: Prečo sú pre neho tieto sviatky výnimočné?

Vianoce sú najkrajšie sviatky v roku a každý sa teší na sladké ničrobenie, chutné dobroty a čas strávený v kruhu najbližších. Pre Jána Koleníka sú tieto dni špeciálne, pretože trávi Vianoce v Bratislave so svojou rodinou.

Ján Koleník je obľúbený slovenský herec, ktorý má charizmu a sexepíl na rozdávanie. Všade kam vkročí, je okamžite stredobodom pozornosti a ženy z neho nevedia spustiť oči. Jánovi sa pracovne darí a diváci ho poznajú nielen z divadelných dosiek, ale aj zo seriálov či filmov, ktoré bodujú na televíznych obrazovkách. Síce bol rok 2020 náročný, herec má prichádzajúce sviatky rád. Minulý rok celú svoju rodinu pozval do Bratislavy. "Nech prídu oni za mnou," prezradil herec.

Sexi herec rád obdarúva svojich najbližších, no pre seba nikdy žiadne darčeky nechce. Charizmatický herec zabezpečí vianočný stromček a o nič iné sa už nestará. ,,Ja nevarím, nebaví ma to a nemám k tomu vzťah. Nech ma obslúžia, ja celý rok patrím národu, tak nech sa niekto o mňa postará," smeje sa sexsymbol. Nuž, každý oslavuje Vianoce po svojom, hlavne, aby sme všetci boli zdraví a šťastní.