KRIMI logo

OTO 2011: Cenu by si zaslúžili všetci nominovaní JOJkári

Moderátori a redaktori KRIMI sa zhodli, že za úspechom JOJky je najmä nasadenie a tímová práca.

Sedmičky nominovaných v jednotlivých kategóriách OTO 2011 sú už známe. Figurujú medzi nimi aj tváre a projekty TV JOJ. Príjemne potešení sú nielen tí, ktorí majú ešte stále šancu bojovať o sošky, ale aj ostatných moderátorov, či redaktorov. „Všetci moji kolegovia odvádzajú výbornú robotu a preto je ťažké dožičiť ju len jednému. Keby sa dalo, cenu by si zaslúžili všetci,“ zhodnotil moderátor KRIMI Pavol Michalka

Za všetkých tak naznačil, že konkretizovať je veľmi ťažké. Preto len jediné meno nechcela povedať ani Stanka Jakubíková. „Dopriala by som ho každému nominovanému JOJkárovi. Teší ma fakt, že tento rok je tých nominácií veľa hlavne v spravodajstve. A zaslúžene,“ povedala. 

Úspech JOJky a sledovanosť teší aj Valéra Ferka. Podľa neho je za tým aj tímová práca. Zo srdca želá sošku všetkým. „Teším sa úprimne a doslova ako malé decko, že to naši dotiahli tak ďaleko a viem, že to dotiahnu ešte ďalej a soškami sa to u nás bude len tak hemžiť,“ predpovedá. Zložil im preto aj bojovný pokrik: „JOJkári do toho, nebojme sa ničoho, všetkých hravo zdoláme, OTA si my nedáme. Na Kolibu poputuje a vzorom ostatným bude!“ 

V ankete OTO nie sú však nominované len tváre spravodajstva, ale aj projekty TV JOJ. Šancu majú Hoď svišťom, Mafstory, Panelák, Profesionáli, Áno, šéfe, Framár hľadá ženu 2, Srdce pre deti a Česko Slovensko má talent 2. Aj týmto bude držať palce moderátorka Monika Bruteničová. „Cenu by som dopriala Monike Hilmerovej, lebo v Hoď svišťom ma úplne dostala a myslím, že mnohých rozosmieva svojou Miou. A Srdce pre deti by som ocenila preto, lebo to bol profesionálne, krásne odvedený program s posolstvom. Niečo podobné som takto spracované ešte nevidela,“ prezradila. 

Dôvod fandiť bude mať aj Juraj Hajdin. Dokonca dvojnásobnú. Držať päste bude nielen kolegom, ale aj svojej priateľke, herečke Kristíne Farkašovej. „Cenu by som doprial Lucii Barmošovej a Kristíne... veď,“ uzavrel jasne, stručne, výstižne aj s úsmevom.