Z Krimi po 13 rokoch odchádza moderátorka Monika Šebová: Kto ju na jej mieste nahradí?

Neodmysliteľnou súčasťou obľúbenej spravodajskej relácie Krimi bola viac než 13 rokov moderátorka Monika Šebová. Sympatická blondínka však na Silvestra odmoderovala svoje posledné vysielanie v televízii JOJ. Kto si po nej sadne do moderátorského kresla?

Krimi začala televízia JOJ vysielať 2. februára 2008, pričom prvé vysielanie uvádzala moderátorská dvojica v zložení Monika Šebová (vtedy Bruteničová, pozn. red.) a Michal Farkašovský. Spolu so Stanislavou Kováčik a Pavlom Michalkom tvorili dve stabilné moderátorské dvojice, ktoré až na výnimky chorôb či materských dovoleniek pôsobili v Krimi od začiatku až po súčasnosť. Posledné vydanie Krimi v roku 2021 bolo zároveň aj posledným pre Moniku Šebovú.

Za takmer 14 rokov sedela v moderátorskom kresle približne 2500 dní a uviedla okolo 18 tisíc príspevkov.Ja sa chcem Monike poďakovať za 13 spoločne odrobených rokov. Myslím si, že to bol veľmi užitočne strávený čas. Tiež za to, že na začiatku uverila tej myšlienke a, že aj vďaka nej sú Krimi už 13 rokov veľmi obľúbený program a denne si ho zapínajú státisíce ľudí. Takže, ďakujem a želám všetko dobré za celú redakciu,“ povedal jej moderátorský kolega Michal Farkašovský. Ďakujem Monike za dlhoročnú spoluprácu, keď spoločne s ostatnými kolegami stála pri zrode a úspechu nášho krimi spravodajstva, a želám jej v pracovnom aj osobnom živote veľa úspechov,“ uviedol na svojom Facebookovom profile generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega. Zároveň aj prezradil, kto sa stane novou moderátorkou Krimi. Na jej mieste ju od nového roka 2022 nahradí skúsená redaktorka Iveta Krupová, ktorá sa už v minulosti osvedčila aj v moderátorskom kresle,“ doplnil Grega.

p>
Tagy: Krimi