Nová moderátorka Krimi to povedala otvorene: TOTO ju na novej práci dostáva do stresu!

V januári sa novou moderátorkou Krimi stala ostrieľaná reportérka Iveta Krupová, ktorá v JOJke pracuje dlhé roky. Keďže má za sebou množstvo skúseností aj so živým vysielaním, z premiéry sa jej kolená netriasli. Do stresu ju dostáva paradoxne niečo úplne iné!

V Silvestrovskom vydaní Krimi sa po 13 rokoch s divákmi rozlúčila moderátorka Monika Šebová. Na jej miesto po boku Michala Farkašovského v januári nastúpila Iveta Krupová, ktorá dlhé roky pracovala ako reportérka. Žiadnym nováčikom však nebola ani v otázke moderovania. Po prvýkrát si na moderátorskú stoličku sadla ešte v roku 2014 a veľakrát sa objavila aj v Novinách o 17-tej či v Krimi. Aj preto pre ňu oficiálne prvé vysielanie na poste moderátorky Krimi nebolo stresujúce. Práve naopak. V štúdiu sa cíti ako ryba vo vode. „Je to asi tým, že robím dlhé roky, že som bola aj v sedemnástkach, kde som sa striedala s Anetkou Pariškovou. Niekoľkokrát som robila aj Krimi, tak ten stres tam nebol,“ povedala v rozhovore pre Top Star.

Ako však prezradila, počas svojho prvého dňa predsa len stres mala. Nie však zo samotného živého vysielania. Nervozitu cítila z toho, že sa zrazu ocitla na opačnej strane mikrofónu. Je to iné. Aj teraz, keď došla naša kolegynka Bláž, ktorá má na starosti sociálne siete, že by sme mali spraviť nejaké video v štúdiu...V tomto nie som vo svojom živle. Posaď ma na živé vysielanie, s tým nemám problém. Ale, keď mám rozprávať o sebe a „pochváliť sa“, tak to nie je pre mňa,“ zhodnotila s úsmevom.