Všimli ste si to? V KRIMI sa objavila nová moderátorská dvojica: Aha, ako im to ladilo!

Diváci spravodajskej relácie Krimi zažili v stredu večer poriadne prekvapenie. Na moderátorských stoličkách totiž sedeli úplne iné tváre než tie, na ktoré sú zvyknutí.

Spravodajskú reláciu Krimi, ktorú na JOJke vysielame od 2. februára 2008, uvádzali dve stabilné moderátorské dvojice - Monika Šebová (vtedy Bruteničová, pozn. red.) s Michalom Farkašovským a Stanislava Kováčik s Pavlom Michalkom. Až na výnimky chorôb či materských dovoleniek pôsobili v Krimi od začiatku až po súčasnosť. V januári však po odchode Moniky Šebovej zasadla do moderátorského kresla ostrieľaná reportérka Iveta Krupová. Tá vďaka skúsenostiam z terénu i zo zaskakovania kolegov počas choroby do spravodajskej relácie okamžite zapadla.

V stredu sa však pred divákov postavila úplne nová moderátorká dvojica. Opäť však nešlo o žiadnych nováčikov, ale o skúsené tváre známe zo spravodajských reportáží. Kolegov totiž v týchto dňoch zaskakujú skúsení reportéri Hana Liptáková a Dárius Haraksin.Od dnes a najbližšie dni sa na vás tešíme počas Krimi po 19-tej my dvaja – Dárius Haraksin a moja maličkosť,“ povedala Hana vo videu na oficiálnom instagramovom profile jojkárskeho spravodajstva. V tejto zostave sme si to ešte nevyskúšali, tak sa veľmi tešíme,“ povedal Dárius, ktorý sa už neraz ocitol na moderátorskej stoličke. Moderovanie Krimi si obaja užili, pomáhali si a bolo pre nich veľmi príjemné. Keď sa vysielanie skončilo, režisér nám zahlásil do štúdia, že nám to spolu pekne ladilo,“ prezradil Haraksin pre joj.sk.

Krimi - Hana Liptakova a Darius Haraksin Zdroj: TV JOJ

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Spravodajstvo TV JOJ (@tvjojnewsroom)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Spravodajstvo TV JOJ (@tvjojnewsroom)

Tagy: Krimi