Moderátor Krimi Pavol Michalka ako ho nepoznáte: Odpadnete, čomu sa venuje v súkromí!

Pavol Michalka je tvárou spravodajskej relácie Krimi od jej začiatku. Hoci na obrazovkách pôsobí vážne a seriózne, v súkromí sa venuje krásnej činnosti, ktorá je naopak veselá, hravá a veľmi energická. Toto by ste na neho naozaj netipovali!

Pavol Michalka moderuje spravodajskú reláciu Krimi, no popri tom robí niečo, o čom sníval už od detstva. Vďaka manželke Mirke, ktorá je vyštudovanou bábkoherečkou, sa k tomuto chlebíku dostal aj on. Keď vyjde zo štúdia a oblek vymení za divadelný kostým, aj vďaka nemu v bábkových predstaveniach divadla Už ožívajú príbehy, ktoré všetci veľmi dobre poznáme. Ako sa však z moderátora spravodajstva stane herec? „Ja som si ako štvorročný povedal, že chcem byť hercom. Potom boli všelijaké peripetie a našiel som si ženu, ktorá študovala bábkoherectvo. To bolo prvým impulzom. Chodil som na VŠMU pozerať sa, čo sa tam učia a ako to tam vyzerá. Potom po rokoch, keď už s Andrejom spolupracovala na jednej inscenácii, tak som šípil, že teraz je ten čas,“ povedal Pavol Michalka v Ranných novinách.

Divadlo Už Zdroj: Divadlo Už

Aj keď sa na prvý pohľad profesia seriózneho moderátora správ môže javiť ako nezlučiteľná s prácou bábkoherca, opak je pravdou. Nikdy som nemal pocit, že by ma to ovplyvňovalo. To sú dva úplne rozdielne svety. Keď moderujem, moderujem Krimi. Keď hrám divadlo, tak hrám divadlo,“ vysvetlil moderátor.

Divadlo Už - Pavol Michalka Zdroj: Divadlo Už