Dá sa robením drepov dopomôcť k predčasnej dospelosti? TIETO hlášky zo seriálu Lajna vás rozsekajú!

Seriál Lajna je nabitý kvalitným humor, ktorý si môžete vychutnať prostredníctvom TV JOJ už túto sobotu hneď po skončení Česko Slovensko má talent!

Prvé dve série zožali u našich západných susedov obrovský úspech aj vďaka výnimočnému humoru. Vtipy z prostredia hokeja, medziľudských vzťahov, ale aj naivný humor Denisky, na to všetko sa môžete tešiť aj v pokračovaní Lajny. Pripomeňte si s nami zatiaľ tie najlepšie hlášky z prvých dvoch sérií. 

Luboš Hrouzek neraz poriadne naložil svojmu synovi Patrikovi, z ktorého chcel najlepšieho hokejistu - predsa, aby šiel v šľapajach svojho otca! "Kdybys odmala víc dřepoval, tak seš dospělej už v šestnácti!" Častoval Hrouzek svojmu synovi kritiku. Deniska okrem krásny veľa rozumu nepobrala a Luboš si je toho dobre vedomý, neraz jej preto poriadne naloží. Deniska len tuší, ako vyzerá kuchynské náčinie. "Ty víš, jakou máš pánev? Dyť děláš všechno v mikrovlnce." Spýta sa na rovinu matky svojich detí nový tréner slovenskej reprezentácie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Seriál Lajna (@lajnaserial)

 

Čo je jedinou starosťou Denisky? Aktuálne okrem výchovy dvojičiek, ktoré porodila Lubošovi, tiež starostlivosť o svoj zovňajšok. Ako bývalý striptérka dobre vie, že musí neustále vyzerať dobre, aby si chlapa udržala. "Luboši, já se potřebuju vyspat, zejtra mám těžkej den. Potřebuju se rozhodnout mezi tima kabelkama," aj takto znie dilema podľa Denisky. A, ak ide o lásku, aj v tom má Deny jasno: "Já jsem striptérka, bejvalá prostituka, já tady nejsem vod toho, abych měla někoho ráda!" Na konci druhej série sa diváci Lajny dozvedeli, že Deniska porodí Hrouzekovi deti. Jej hláška: "Ja mám někdy pocit, že ty mě máš jenom na sex." Sa teda s pravdou úplne nestretla! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Seriál Lajna (@lajnaserial)

 

Na ďalšie hlášky sa môžete tešiť už túto sobotu o 22:15 na JOJke! 

Tagy: Lajna