Pripomeňte si s nami, čo sa udialo v minulých epizódach seriálu Lajna!

Záver druhej série Lajny priniesol skutočne prekvapivé momenty a fanúšikovia sa len ťažko vedeli dočkať premiéry tretej série. Pripomeňte si, čo sa udialo v minulých sériách!

V prvej sérii ste mohli sledovať príchod Luboša Hrouzeka - bývalého hráča NHL a olympijského víťaza - do Bohom zabudnutého Havířova. Tu začína svoj trénersky post a okrem hráčov, musí dávať pozor aj na svoju novú priateľku Denisu, ktorá veľmi rada s mladými hráčmi koketuje. Okrem toho je krátko pred rozvodom. Ľahké to nemá ani s Patrikom, jeho synom, z ktorého chce hokejistu podľa svojho odrazu. Ten chce v jednej chvíli seknúť s kariérou hokejového hráča. V ďalších častiach sa však napokon Patrik rozhodne vydať vlastnou cestou a príjme ponuku, ktorá nebude po chuti jeho otcovi. Je však dospelý a nemôže do konca života počúvať svojho otca, ktorý mu možno chce dobre, no jeho prísna výchova syna ničí. 

Zdroj: TV JOJ

Len veľmi ťažko, no Luboš sa so synovým odchodom zmieri a pokračuje v trénovaní fiktívneho seriálového tímu. Medzitým však stále rieši problém so svojou novou partnerkou, ktorá by ich vzťah najradšej povýšila na vážnejší.  Deniska vedela byť ako bývalá prostitútka len ťažko vernou partnerkou. Večné hádky s Lubošom ju napokon doháňajú k inému chlapovi a až, keď sa Deny presťahuje, Luboš pochopí, že ju skutočne miluje! 

Zdroj: TV JOJ

Niekto pribral, iný začal piť a Deniska porodila. Na konci druhej série sa diváci Televize Seznam dozvedeli novinku, ktorá všetko zmenila, a to najmä život bývalej prostitútky. Deniska porodí Lubošovi dvojičky a ich život sa raz a navždy zmení. Ďalšou závratnou zmenou v živote Luboša bude trénerská stolička v šatni slovenskej reprezentácie. Robin Guha, ktorý stále tajne miluje Denisku, pôsobil ako predĺžená ruka Luboša. Vyslúžil si pozvánku do reprezentácie, no poriadne pribral a začal piť, sen vrátiť sa do zámoria je preto skôr vo hviezdach. Luboša nepoteší ani správa, že Míra Kouřil začal "kouři"! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

 

Sledujte seriál Lajna už dnes o 22:15 na JOJke!

Tagy: Lajna