Hana Vagnerová o úlohe v seriáli Lajna: Denisa rada dostáva autá a diamanty! Čo je na tom zlé?

Napriek tomu, že s Deniskou nemá spoločné takmer nič, seriálovú úlohu v Lajne by Hana Vagnerová za nič na svete nevymenila!

Deniska zo seriálu Lajna je bývalá striptérka. Vidieť to na jej štýle obliekania, ktorý nemožno označiť inak ako extravagantný, ale aj správaní - bez servítky povie o čomkoľvek a komkoľvek všetko. Pre Hanu Vagnerovú bola výzva tejto úlohy sa chopiť. "Ja som si pri Denise povedala, že sa ju pokúsim zľudštiť. Keď som si prečítala scenár, tak som si povedala, že sa dá hrať na prvú dobrú ako zlatokopka a mrcha a vypočítavá potvora. Nebavilo by ma s ňou tráviť čas. Tak som sa rozhodla k nej pokúsiť pristúpiť inak," priznala Hana Vagnerová pre Topstar. 

Zároveň však povedala, že sa vcítiť do úlohy Denisky nebolo vždy také ťažké. "Rada dostáva autá, rada dostáva diamanty. Čo je na tom zlé?" Smeje sa sympatická Hanka. Seriál je pre Vagnerovú srdcovou záležitosťou. "Od prvej série ho milujem. Milujem komédie. Je to pre mňa za odmenu. Ide o srdcový projekt všetkých ľudí, ktorí na tom účinkujú a je to na tom vidieť," netají sa krásna Češka. A aj vy sa môžete presvedčiť na obrazovkách TV JOJ, že je seriál skutočne skvele spravený a atmosféra na pľaci sa odzrkadlila aj na finálnom výsledku! 

Sledujte Lajnu s Hanou Vagnerovou dnes o 22:05 na JOJke!