V Lajne hokejista, v Hranici policajt: Roman Mrázik prezradil, v akej úlohe sa cíti ako doma!

Hoci na slovenských televíznych obrazovkách sme ho tak často nevídali, u našich západných susedov je pred kamerou varený-pečený. Hral v mnohých úspešných seriáloch, v divadlách, vo filmoch a účinkoval aj v televíznych reláciách. Romana Mrázika môžete v týchto dňoch vídať na obrazovkách televízie JOJ ako svojrázneho hokejistu. Čoskoro ho uvidíte tiež v pripravovanom seriáli Hranica!

Herec sa stal ihneď veľkým fanúšikom seriálu z hokejového prostredia. "Lajna je drsná, ale vynikajúco napísaná a nakrútená. Je nemilostrdná a šťavnatá ako sám život," prezradil. Úloha hokejistu Jozefa Borovčíka mu perfektne sadla, v novom seriáli Hranica ho však uvidíte v úplne novej postave, ktorá bude aj pre skúseného herca výzvou. "Obidve postavy sú si ale zároveň niečím podobné. Zúčastniť sa hokejových majstrovstiev sveta, ako reprezentant Slovenska na jednej strane, je silné a úžasné, no na strane druhej, byť vdovcom, otcom a policajtom, ktorý býva v malej pohraničnej dedinke a ktorý chce hlavne ochrániť a uživiť svoju rodinu, je rovnako hrdinské, pretože obidvom ide o tie najvyššie ciele - jednému o národ, druhému o rodinu. Obidve to boli síce rozdielne, ale skvelé herecké výzvy," povedal Mrázik. 

A v akej postave sa cíti herec najlepšie? Odpoveď vás prekvapí! "Pravdu povediac úplne najlepšie sa cítim vo svojom hereckom svete, v ktorom sa na postavu hokejového brankára, či policajného dôstojníka môžem iba na chvíľu premeniť a zahrať," prezradil pre joj.sk Roman Mrázik. Tento herec nie je jediným, ktorý prejde z Lajny do Hranice. Mrázik sa pred kamerou opäť objaví vedľa Braňa Deáka. "S Braňom sme sa prvýkrát stretli na nakrúcaní Lajny. Myslím, že sme naladení na rovnakú vlnu. Je to veľký profík a je s ním sranda," pochvaľuje si hereckého kolegu.

Zdroj: TV JOJ

Na Hranicu sa môžete tešiť už čoskoro, vychutnajte si zatiaľ seriál Lajna v dvoch častiach za sebou dnes o 23:00 na JOJke! 

Tagy: Lajna