Smutná správa o prvom víťazovi Lucky room: Roman († 45) navždy odišiel do neba!

Celej rodine, priateľom a známym vyjadrujeme hlbokú a úprimnú sústrasť.

Prvá epizóda novej televíznej hry Lucky Room je úspešne za nami. Súťažiacem Romanovi sa podarilo zdolať neuveriteľnú výhru, vyhral totiž skvelých 30 850 eur. Pred pár dňami sme sa však dozvedeli veľmi smutnú a nečakanú správu. Roman Zachar, ktorý počas celej časti Lucky room okolo seba rozdával kopec pozitívnej energie, dostal infarkt a navždy nás opustil. Mal pritom len 45 rokov a dovtedy nič nenasvedčovalo tomu, že sa mu môže niečo také prihodiť. Reláciu pritom nakrúcal plný energie 26. januára a v nedeľu 24. februára zomrel. A práve pre túto smutnú správu sme venovali celú reláciu jeho pamiatke. 

Lucky room - Roman s manželkou Ingrid a kamarátom Stanislavom Lucky room - Roman s manželkou Ingrid a kamarátom Stanislavom Zdroj: TV JOJ

Celej rodine, priateľom a známym vyjadrujeme hlbokú a úprimnú sústrasť. Pre nás ako televíziu, ktorá mala česť s pánom Zacharom krátko spolupracovať, bol jeho odchod takisto šokom a pociťujeme veľkú zodpovednosť voči prezentácii jeho účinkovania na našej obrazovke. S rodinou pána Zachara sme začali komunikovať bezprostredne po tejto smutnej udalosti. Všetky kroky ohľadom proma sme s jeho blízkymi odkonzultovali.