Presunuté finále Miss Slovensko 2020 má náhradný termín: Kedy spoznáme kráľovnú krásy?

Jubilejný 25. ročník prestížnej súťaže krásy mal vyvrcholiť koncom apríla, no situácia okolo koronavírusu všetko skomplikovala. Finále sa muselo presunúť na neurčito. Vďaka dobrej pandemickej situácii však máme dobré správy! Poznáme náhradný termín, počas ktorého spoznáme novú kráľovnú krásy!

Veľkolepé finále jubilejného 25. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko 2020 sa pre pandemickú situáciu neuskutočnilo v apríli, ako bolo plánované. Dobrou správou je, že sa nezrušilo, len presunulo. Dnes už vieme, kedy bude náhradný termín. Finálový večer sa uskutoční 14.augusta 2020. Po presunutí termínu sa opäť všetko pripravuje na toto veľkolepé podujatie. ,,Tohtoročné finalistky sú skvelé a skutočne by si zaslúžila vyhrať každá jedna. A hoci sa MISS SLOVENSKO 2020 môže stať len jedna z nich, verím, že si 14.august skutočne užijú. Ďakujem tiež všetkým partnerom súťaže, ktorí nám pomohli pokračovať v niečom, čo má na Slovensku už 25-ročnú tradíciu,“ povedal riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik.

Veľké finále bude vysielané v priamom prenose na TV JOJ. Predtým ešte finalistky absolvujú dve dlhšie sústredenia na Slovensku. Už začiatkom júla sa po prvý raz všetky stretnú v krásnom slovenskom rezorte GOTHAL Liptovská Osada, ktorý k projektu Miss Slovensko patrí už tri roky. Pred augustovým finálovým večerom ich potom čaká ešte jedno, deväťdňové sústredenie v Bratislave, ktoré bude zamerané už na konkrétne prípravy programu. Ten bude mať opäť aj talentové kolo, ktoré sa po prvý raz konalo minulý rok a stretlo sa s tými najlepšími ohlasmi. ,,Do projektu nám síce nečakane zasiahla mimoriadna situácia, ale práve počas tých troch mesiacov dievčatá prišli s niekoľkými novými návrhmi, ktoré budú zrejme aj súčasťou finálového večera. Teším sa, že to nevzdali. Naopak, pochopili silu tohto projektu, ktorý ich spojil,“ doplnil Michael Kováčik, ktorý súťaž Miss Slovensko vedie od októbra 2019.

Počas finálového večera bude zvolená MISS SLOVENSKO 2020 a dve vicemiss. Udeľovať sa ale budú aj ďalšie tituly. Už na prelome marca a apríla mohli fanúšikovia dievčat online hlasovať za MISS GOSH 2020. Aktuálne na stránke reklamného partnera NUTRI FOOD PLAN pokračuje online hlasovanie o nový titul MISS TOP kondícia a onedlho sa začne aj s hlasovaním o titul HYUNDAI Miss Drive 2020 i Miss Príjemný hlas 2020, ktorú budú voliť poslucháči Rádia JEMNÉ.

Špeciálnou kategóriou je esemeskové hlasovanie o titul EVA MISS Sympatia, ktoré bude prebiehať od júla a potrvá až do záverečných minút finálového večera 14.8.2020. Práve výťažok z tohto hlasovania je vždy venovaný na charitatívne účely. Tento rok podporí činnosť neziskovej organizácie Plamienok, ktorá je na Slovensku priekopníkom rozvoja detskej domácej paliatívnej/hospicovej starostlivosti a smútkového poradenstva a terapie pre deti a ich rodiny. Finále MISS SLOVENSKO sa uskutoční aj za účasti divákov a hostí v sále. Ich počet však bude kvôli súčasným obmedzeniam limitovaný.

Miss Slovensko 2020 Zdroj: Lukáš Kimlička