Andrea Verešová oslavuje okrúhlu 40-tku: Pamätáte si, ako vyzerala, keď vyhrala Miss?

Jedna z najkrajších víťaziek súťaže krásy Miss Slovensko dnes oslavuje svoje okrúhliny. Na chrbte má štyri krížiky, má za sebou dva pôrody, no napriek tomu sa pýši dokonalou postavičkou, ktorú neváha pravidelne vystavovať na obdiv.

Pre Andreu Verešovú sa dvere do sveta šoubiznisu a modelingu otvorili práve výhrou v súťaži krásy Miss Slovensko 1999. V tomto ročníku bola Žilinčanka od začiatku veľkou favoritkou aj napriek tomu, že bola najnižšou finalistkou. Okrem absolútneho víťazstva získala aj ceny Miss Sympatia, Miss Press a Miss Internet, čo len dokazuje, že si nezískala len odbornú porotu, ale aj divákov a novinárov. Navyše, sympatie národa si ako nová kráľovná krásy len potvrdila výrokom, že jeden zo svojich nových automobilov predá a výťažok venuje niekoľkým detským domovom. Za 21 rokov od triumfu v Miss Slovensko si stihla založiť rodinu, porodiť dve deti a etablovať sa medzi najžiadanejšie modelky.

Tmavovláska práve dnes oslavuje okrúhlu štyridsiatku, no tento vek by jej tipoval naozaj len málokto. Nielenže na jej tvári niet ani stopy po vráskach, ale postavu má ešte dokonalejšiu, než v čase, keď vyhrala v súťaži Miss. Šťavnaté krivky sa jej podarilo udržať aj po dvoch pôrodoch a tak niet divu, že je stále žiadanou modelkou. Perfektné krivky Andrea okrem prehliadkového móla pravidelne ukazuje aj na sociálnych sieťach, kde vždy zožne obrovský úspech, a to najmä medzi mužskými fanúšikmi.

Andrei Verešovej k okrúhlym narodeninám v mene celej redakcie blahoželáme!

Pamätáte si, ako vyzerala Andrea Verešová v čase, keď vyhrala Miss Slovensko? Pozrite si galériu!