Ešte nemáte svoju favoritku na Miss Slovensko 2023? TOTO vám možno pomôže s výberom!

V januári bola spomedzi tisíc prihlásených dievčat vybratá finálová dvanástka. Vo februári sa týchto dvanásť mladých dám predstavilo prvýkrát pred zástupcami médií a pred verejnosťou. Ich príprava sa zavŕši túto sobotu vo veľkolepom finále. Máte už svoju favoritku?

Počas niekoľkých mesiacov absolvovali finalistky náročnú prípravu. Učili sa chodiť catwalk, modelingovú chôdzu po móle, pózovať pred fotoaparátmi a kamerami, ale podstúpili tiež niekoľko vzdelávacích workshopov. Prípravu odštartovali v Prahe, kde absolvovali tréning, ako spravovať sociálne siete a prípravu, ako zvládnuť všetky úskalia súťaže Miss. V Komárne sa vzdelávali v oblasti etikety aj charity. v Tatrách ich čakal mediálny tréning. V exotickom Ománe nakrúcali dievčatá exkluzívne zábery pre televízne vysielanie Miss Slovensko, rôzne fotenia a finálne prípravy! 

Pre mnohé z finalistiek to bola premiéra na móle či pred fotoaparátmi, no Michael Kováčik neskrýva nadšenie z výberu dvanástky finalistiek. Nie len, že na sebe zapracovali, ale rozumejú si aj po osobnej stránke. Napriek tomu, že sú si dievčatá konkurenciou, stali sa z nich priateľky. Nielen, že sú krásne, ale každá z dievčat vyniká v rôznych aktivitách a svoje talenty predvedú aj na finále. V rozhovore nám prezradili o sebe niečo viac!

Sledujte priamy prenos finále Miss Slovensko dnes o 20:35 na JOJke!