Tereza Ramba je zmenená na nepoznanie: S novým strihom vlasov vyzerá ako nezbedný chalan!

Tereza Ramba, ktorá sa preslávila predovšetkým pod svojím dievčenským priezviskom Voříšková, patrí k ženám, ktorým pristane všetko. Dokonca aj krátky, chlapčenský strih. Herečka totiž obetovala svoje kadere nakrúcaniu najnovšej snímky!

Film, ktorý má Tereza Ramba aktuálne za sebou, jej predpisoval náročné scény. Z niekoľkých málo záberov, ktoré herečka zdieľala na sociálnej sieti, je už teraz jasné, že nepôjde o jednoduchý pohľad, ale veľmi nepríjemný a intenzívny náhľad do života ženy, ktorá sa stretáva s obrovskými problémami. Na jednom zo záberov bolo vidieť, že má Tereza na hlave vyholený pruh vlasov. A ako je teraz jasné, nešlo o dielo šikovných maskérov! 

Herečka sa totiž do svojej ulohy plne ponorila a obetovala svoje nádherné hnedé kadere, ktoré jej iste mnohé fanúšičky pre ich hustotu i krásnu, prirodzenú farbu vždy závideli. To, že teraz nosí účes "na vrabčiaka", nebolo doteraz z jej sociálnych sietí spoznať. Až teraz sa však pochválila snímkami, na ktorých je vidieť jej nový účes skoro zo všetkých strán. A, čuduj sa svete, či už má vlasy sčesané dozadu, alebo na pätku, ohromne jej to sadne. Jej životný partner, akrobat, tanečník, choreograf, a dokonca aj filmový režisér Matyáš Ramba s ňou drží basu a tiež zvolil na leto krátky strih. Lenže on to vzal podstatne razantnejšie – a nechal si hlavu rovno oholiť! 

Zdroj: Instagram
Tagy: tereza ramba